Internship posting

About Telesecretariaat.PRO

Wij zijn een Telesecretariaat en behandelen binnenkomende oproepen voor artsen, advocaten, kinesisten, osteopaten, dierenartsen, helpdesks,...

Beschouw ons gerust als de secretariaats-medewerkers op afstand.

Developper online afspraken-planner
Period: between January 2017 and December 2017
Duration: 1 to 4 weeks, 5 to 10 weeks, 11 to 15 weeks, 16 to 20 weeks
Location: Vlaanderen
Possibly leading to future employment: Yes

Description

Field/Project Regelmatig krijgen wij van onze klanten de vraag naar een mogelijkheid om online afspraken te boeken.

Wij beschikken nu reeds over een CALDAV-server (mac) waarop onze klanten kunnen inloggen en telefonisch geboekte afspraken kunnen bekijken en beheren. Bovendien kunnen onze klanten ook zelf afspraken aanmaken en bewaren op onze server.

We willen het cli├źnteel van onze klanten ook de mogelijkheid bieden zelf hun afspraak online te maken, een en ander naadloos gesynchroniseerd met de bestaande agenda.

Mission We zijn opzoek naar een developer die over de nodige creativiteit beschikt om de Apple-CALDAV-server te integreren en te benutten bij een "from scratch" te bouwen online toepassing.

De toepassing moet kunnen geïntegreerd worden in de bestaande websites van onze klanten, met minimale aanpassingen.

Een stage op afstand is eventueel mogelijk, aangezien een VPN en remote desktop oplossingen tot de mogelijkheden behoren.

Technical background De technologie die je gebruikt bepaald je zelf, maar je bent natuurlijk enigszins gebonden aan de technische mogelijkheden van ons bestaand serverpark.

De agenda-server wordt gehost op een Apple-machine en is een onderdeel van macOS Server.

De online toepassing moet worden gehost op een Linux-machine (HyperV Virtual Core - CentOS 6.5), maar uiteraard kunnen we samen met u bekijken of er andere oplossingen binnen de budgettaire mogelijkheden liggen.

My account Not yet registered?