Internship posting

About Smals

Smals realiseert innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid voor instellingen uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. ICT for society is voor ons meer dan een slogan: we spelen een sleutelrol in de verdere informatisering van de sociale zekerheid en gezondheidszorg. We namen onder andere deel aan de ontwikkeling van de toepassing student@work en werken mee aan de uitbouw van de G-Cloud, de Belgische overheidscloud. Onze 1750 medewerkers bouwen dus elke dag mee aan complexe ICT-services met een positieve impact op de hele samenleving.

Meer info over Smals vind je op onze website www.smals.be.

ICT-stage Development of Infrastructure
Period: between October 2017 and December 2018
Duration: 11 to 15 weeks, 16 to 20 weeks
Location: Brussel
Possibly leading to future employment: Yes

Description

Field/Project Je zit in het laatste jaar van je bachelor- of masteropleiding Informatica en bent geïnteresseerd in een stage van 3 à 4 maanden, hetzij in Development, hetzij in Infrastructure. Je krijgt de kans om mee te werken aan grootse informaticaprojecten waarvan de resultaten een positieve impact hebben op de hele samenleving.

Mission De precieze inhoud van de stage zal later bepaald worden in functie van je kennis en je interesses en in overleg met het team waarin je terechtkomt. Afhankelijk van de projecten zal je de kans krijgen om je kennis van Java, Angular, PHP, Rest services,... verder te verdiepen.

Voor meer info kan je terecht bij Piet Van Haute op het nummer 02 787 55 43. Je kan ook je cv opsturen naar het e-mailadres piet.vanhaute@smals.be.

My account Not yet registered?