Voir les autres offres
   
 

2Commit - .NET Developer

Als .NET consultant en Microsoft wizard ga je samen met de klant op zoek naar het meest gebruiksvriendelijke antwoord op zijn vraag. Een maximale toegevoegde waarde voor de klant is het streefdoel.

 

Je komt terecht in een dynamische en innoverende startup waar digitale automatisatie centraal staat. Je onderzoekt nieuwe tools, test nieuwe Cloud oplossingen uit en blijft op de hoogte van de laatste nieuwe snufjes op de markt.

 

 

Wat ga je doen?

 • Custom development a.d.h.v .NET is de core in jouw business.
 • Je schudt eenvoudige oplossingen voor complexe problemen zo uit je mouw.
 • Enkel de beste code is goed genoeg: je gebruikt best practices als standaard.
 • Tijdens het programmeren verlies je het groter plaatje niet uit het oog: je denkt functioneel.
 • Naast coderen ben je een king/queen in opportuniteiten spotten en kennis delen. Op die manier werk je mee aan ons cocreatie model.

 

Wie ben jij?

 • Je hebt ongelofelijk veel zin om je te engageren voor een startup, weliswaar binnen het comfort van een stabiele IT-groep.
 • Je bent een technische duizendpoot die evoluties in Microsoft technologie op de voet volgt.
 • Jouw vingertoppen beginnen te tintelen van Azure, Angular 2.0, Microservices en Azure Managed Services.
 • Nog nooit gehoord van Solid principles? Bing is je vriend!
 • Groeien, groeien en blijven groeien: je slorpt razendsnel nieuwe kennis op om in een recordtempo dé expert in jouw vak te worden.
 • CQRS wekt je nieuwsgierigheid? Probeer Google een keer!

 

Ons Aanbod

 

2Commit biedt haar consultants de ruimte om hun talenten te ontwikkelen en te experimenteren met eigen ideeën of nieuwe technologieën.

Sounds like a cheesy pick up line? Wat denk je dan van deze: je werkt niet voor ons, je werkt met ons!

Cliché of niet: openheid, transparantie en vertrouwen dragen we nu eenmaal hoog in het vaandel. We ondersteunen jouw evolutie: een long-term groeiplan gebaseerd op je interesses bovenop de juiste coaching en training.

Daarnaast bieden we uiteenlopende mogelijkheden tot initiatief en ondernemerschap. Een competitief salarispakket en extralegale voordelen als een bedrijfswagen en een hospitalisatieverzekering krijg je erbovenop. Uiteraard kunnen een stel gepassioneerde collega's niet ontbreken!

Description société

2Commit is een klantgerichte onderneming die focust op innoverende en digitale automatisatie. Onze applicaties ontstaan niet zomaar: via custom software in Microsoft technologie gaan we op zoek naar hoe onze toepassingen een maximale toegevoegde waarde betekenen voor onze klant.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Analyst Programmer Developer / Programmer .NET
Mon compte Pas encore inscrit?