Voir les autres offres
   
 

3factr - Xamarin Developer

Ben je gebeten door mobile development en heb je reeds een eerste praktijkervaring met Xamarin achter de rug? Je bent eenvoudigweg een hypergetalenteerde Xamarin developer die sublieme, mobiele applicaties maakt? Dan maken we graag kennis met je!

Als leergierige en gedreven Xamarin developer kom je terecht in een team waar mobile, open communicatie en kwaliteit onlosmakelijk verbonden zijn. Vol enthousiasme duik je in een project dat je succesvol weet op te leveren. Stuit je onderweg op een probleem, dan staat een ervaren team klaar om je te assisteren.

 

Mobilefactr

  • Samen met het team creëer je kwaliteitsvolle, mobiele applicaties die zoveel mogelijk gebruikers en een brede waaier aan toestellen bereiken.
  • Het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke apps die het leven van de gebruiker eenvoudiger maakt, behoort tot onze dagelijkse taak.
  • Meer specifiek ontwikkel je Xamarin applicaties die gebruik maken van de laatste nieuwe technologieën.

 

Techfactr

  • Je hebt minstens een eerste Xamarin ervaring opgedaan.
  • Kennis van .NET, C#, XAML en Xamarin behoort tot je gamma.
  • Kennis van iOS en/of Android development zijn een ontegensprekelijke plus.
  • Versiebeheersystemen, meer bepaald GIT, zijn je niet onbekend.
  • Je ben razend enthousiast over een professionele en kwaliteitsvolle projectaanpak waarin Scrum, Continuous Integration, Pair Programming, Code Reviews...dagelijks aan bod komen.
  • Als Xamarin developer heb je vanzelfsprekend een passie voor mobile development.

 

Overtuigingsfactr

 

We bieden een aantrekkelijk loon, aangevuld met een heleboel extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, tankkaart, groeps- en hospitalisatieverzekering... Maar, er is meer!

Bovenal willen we dat onze werknemers dé onbetwiste referentie worden binnen hun vakgebied. Om die reden streven we ernaar al onze mensen binnen een termijn van acht weken Xamarin Certified te maken via Xamarin University. Aanvullend voorzien we ook tal van trainingen, workshops en opleidingen op maat om ervoor te zorgen dat je carrière in een recordtempo evolueert!

Description société

3factr is dé referentie in mobile Xamarin development. We zijn een gepassioneerd team dat kwalitatieve mobiele applicaties ontwikkeld. Samen met een A-tot-Z-project-approach is de Xamarin technologie hierin ons speerpunt.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Mon compte Pas encore inscrit?