Présentation société Voir les autres offres
   
 

A&C Systems - Web Developer (Junior / Medior / Senior)

A&C Systems zoekt een Web Developer (M/V)

 

Als je niet alleen een job zoekt, maar ook een passie, ben je bij het Web Development team van A&C Systems aan het juiste adres. Je krijgt de kans om webapplicaties en webshops van A-Z te ontwikkelen (ontwikkeling, testing, lancering en nazorg), zowel aan front-end als aan back-end. Je doet dit samen met een team van developers, in projecten en met externe partners (bv. de webshops van Proximus, Telenet, VOO, ..) en je werkt in een Agile project modus. Hierbij kom je af en toe in contact met klanten en probeer je hun vragen te vertalen naar een goede oplossing. Je levert projecten af die er staan en waar je zelf trots op kan zijn.

 

 

Jij bent onze ideale Web Developer als je...

  • ... een goede kennis hebt van PHP, HTML(5), CSS(3) en JQuery. Zowel Junior, Medior als Senior profielen worden gezocht!
  • ... een breed interesse gebied hebt en je weg vindt in diverse functionele domeinen en processen (Sales, Marketing, Aankoop, Logistiek, Finance).
  • ... zowel in teamverband als individueel kan werken, deadlines respecteert en zelf op basis van highlevel requirements aan de slag kan.
  • ... up-to-speed bent met de laatste technologieën en de markt nauwlettend opvolgt.

 

Je hebt een streepje voor als...

  • ... je bekend bent met Symfony, Magento 1.x en/of Magento 2.x.
  • ... databases en queries geen onbekende zijn.
  • ... GIT een automatisme is geworden.
  • ... je ervaring hebt met deployment en automatisatie.

 

Wat mag je verwachten als je bij A&C Systems komt werken?

 

A&C Systems biedt jou de kans om mee te groeien in een gezonde, innovatieve en inspirerende organisatie waar openheid en toewijding centraal staan. Jouw collega's zijn dynamische mensen die dagelijks hun grenzen verleggen om samen de doelstellingen te halen. Wij zijn steeds op zoek naar enthousiaste personen die deze visie met ons delen: mensen die hun verantwoordelijkheid nemen, mensen die trots zijn op hun werk, mensen zoals jij!

 

Bovendien zijn files verleden tijd, want je werkt dichtbij huis in Hoegaarden. Je krijgt een aantrekkelijk salaris in functie van competenties en ervaring, aangevuld met een mooi pakket extralegale voordelen en een bedrijfswagen.

 

 

Zin gekregen om ons team te versterken?

 

Is deze vacature je op het lijf geschreven? Aarzel niet en neem vandaag nog contact op met ons via onderstaande knop! Wij staan te popelen om kennis te maken met nieuwe talenten!

Description société

A&C Systems, distributeur van consumentenelektronica, opgericht in 1991, levert smartphones, tablets, navigatiesystemen, e-bikes en accessoires aan de Benelux markt. De laatste jaren bieden we eveneens meer en meer oplossingen aan om iedereen vlot toegang te geven tot onze producten en diensten (op IT, financieel, sales, marketing en logistiek vlak). We stellen 125 mensen te werk in meer dan 50 verschillende functies en realiseerden in 2018 een omzet van meer dan 260 miljoen euro. Als sterk groeiend bedrijf behoort A&C Systems al 7 jaar op rij tot de Trends Gazellen.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Analyst Programmer Developer / Programmer PHP Symfony