Présentation société Voir les autres offres
   
 

Ago IT - Account Manager

AGO Select zoekt een enthousiaste en gedreven Account Manager.

 

 

Bedrijf

 

Onze internationaal actieve klant bouwt sinds 30 jaar aan haar reputatie als betrouwbare partner in het aanbieden van kwalitatief hoogstaande en geïntegreerde softwareoplossingen.

 

 

Functii

  • Als Account Manager sta je in voor de commercialisering van deze softwareoplossingen, bijhorende Hardware en gerelateerde services.
  • Als resultaatgerichte Account Manager breidt je jouw bestaande klantenportefeuille actief uit waardoor je een toenemend marktaandeel verzekert. Hierbij gooi je jouw oplossingsgerichte mind-set en sociale persoonlijkheid in de strijd en slaag je er in zowel klanten, prospecten als collega's mee te krijgen in jouw verhaal.
  • Bijkomend ben je als dynamische Account Manager steeds op zoek naar manieren om je expertise omtrent de sector te verscherpen en neem je initiatief tot het identificiëren en definiëren van nieuwe marktsegmenten. Ervaring in een commerciële functie is hierbij van uiterst belang.
  • Je beheert de volledige salescyclus. Van projectidentificatie, voorbereiding, presentatie en opvolging van de proposals tot en met de contractonderhandeling.
  • Vanuit het hoofdkantoor in Sint-Niklaas krijg je alle tools aangeboden om deze commerciële verantwoordelijkheid van A tot Z optimaal uit te voeren.
  • Je werkt hierbij nauw samen met Internal Sales, collega Account Managers en Technische Consultants. Ondanks een sterk opleidingstraject en een ervaren mentor aan jouw zijde plaatst enige IT-Technische voorkennis je hier in een gunstige startpositie.
  • Succesvolle klantenrelaties, “customer satisfaction” en “solution selling” liggen je als Account Manager nauw aan het hart.
  • Je concentreert je bijgevolg sterk op het opbouwen en onderhouden van lange termijn relaties waarin kwaliteit, integriteit en professionalisme de basis vormen.

 

Aanbod

 

AGO Select geeft jou de kans om deel uit te maken van een bruisende internationaal

actieve -Belgische- onderneming in volle groei.

Naast een sterk onderbouwde en uitgebreide opleidingsperiode op maat krijg je tevens

een duidelijk beeld op jouw loopbaan met een concreet toekomstperspectief

aangaande jouw groeipotentieel binnen de firma.

Dit alles gaat uiteraard gepaard met een competetieve verloning, firmawagen,

tankkaart en extralegale voordelen.

 

Liggen jouw persoonlijkheid, ambitie en ervaring in lijn met de vacature? Super!

Contacteer AGO Select via onderstaande knop en stuur jouw CV

Description société

AGO Jobs & HR is een 100% Belgisch bedrijf dat jaarlijks voor 40.000 mensen passend werk vindt. Met meer dan 500 gedreven medewerkers en een interactief netwerk van 85 kantoren in België, is AGO Jobs & HR de beste partner
in het zoeken, vinden, plaatsen en begeleiden van mensen met talent.


AGO IT, divisie speciaal voor IT-profielen.

Wat we zoeken? IT-experts van allerlei allooi. Van system engineers tot software-ingenieurs, van data analisten tot frontend developers.
Onze recruiters in Kortrijk, Gent en Antwerpen zetten de juiste persoon op de juiste plaats: elke keer weer opnieuw. Onze werkwijze garandeert discretie en transparantie. Zo weet iedereen welke rol AGO IT speelt. Zonder verrassingen - tenzij aangename.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Pre-Sales / Sales