Présentation société Voir les autres offres
   
 

Ago IT - PHP Developer

Bedrijf

 

AGO Jobs & HR is een dienstverlenend bedrijf in de sector van HR Services; reeds meer dan 30 jaar kunnen onze klanten terecht voor tijdelijke arbeid, selectie & recrutering, payrolling, testing & assessment en outplacement. Gespecialiseerde divisies binnen ons uitgebreid kantorennet garanderen daarbij de allerbeste dienstverlening. Met een toegewijd team van authentieke en optimistische medewerkers staan wij dicht bij onze klanten en focussen wij op het uitbouwen van waardevolle en langdurige relaties.

 

 

Functieomschrijving

  • Als PHP developer ga je intern werken in het hoofdkantoor van AGO Jobs & HR te Kortrijk.
  • In jouw job ben je mede verantwoordelijk voor de optimalisatie van het IT systeem, en de uitwerking van nieuwe programma's. Samen met jouw collega's analyseer je de werking van ons systeem en doel je op een efficiënt en gebruiksvriendelijk programma.
  • Bovendien is het ook jouw responsabiliteit om het kantorennet van ons bedrijf bij te staan.
  • Daarbij zoeken we iemand met een innovatieve kijk op de zaken die een grote impact kan hebben op de toekomstige stand van zaken.

 

Vereisten

  • Eerst en vooral beschik je over een diploma informatica, of ben je gelijkaardig door ervaring.
  • Daarnaast heb je affiniteit met MVC frameworks waarbij het een effectieve meerwaarde is kennis te hebben van PHP, HTML, CSS, Bootstrap, Javasript en JQuery.
  • Gemotiveerde schoolverlaters alsook ervaren webdevelopers komen in aanmerking en krijgen de juiste ondersteuning en uitdaging voor hun profiel.
  • Als spontaan, communicatief persoon heb je een persoonlijkheid waarbij je met vol enthousiasme zowel zelfstandig als in groep kan werken gezien we teamwork hier bij AGO hoog in het vaandel dragen.

 

Aanbod

 

Bij AGO Jobs & HR kom je terecht in een boeiende omgeving waar je werkt voor mensen, mét mensen. Maandelijks wordt er een teamactiviteit georganiseerd want er wordt veel belang gehecht aan de groepsdynamiek. Daarenboven beland je in een omgeving waar er ruimte is voor doorgroeimogelijkheden. Verder zijn wij zeer goed gelegen; de autosnelweg, diverse restaurants en sportmogelijkheden, liggen allen binnen een straal van 250 m.

Description société

AGO Jobs & HR is een 100% Belgisch bedrijf dat jaarlijks voor 40.000 mensen passend werk vindt. Met meer dan 500 gedreven medewerkers en een interactief netwerk van 85 kantoren in België, is AGO Jobs & HR de beste partner
in het zoeken, vinden, plaatsen en begeleiden van mensen met talent.


AGO IT, divisie speciaal voor IT-profielen.

Wat we zoeken? IT-experts van allerlei allooi. Van system engineers tot software-ingenieurs, van data analisten tot frontend developers.
Onze recruiters in Kortrijk, Gent en Antwerpen zetten de juiste persoon op de juiste plaats: elke keer weer opnieuw. Onze werkwijze garandeert discretie en transparantie. Zo weet iedereen welke rol AGO IT speelt. Zonder verrassingen - tenzij aangename.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Analyst Programmer Developer / Programmer PHP