N° Référence: 650484325
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Ago IT - SAP Consultant

Réf.: 650484325

Functieomschrijving

 

Voor een gevestigde Europeese speler in de automobielsector, zijn we op zoek naar een 3e SAP Consultant om het huidige team van 2 te versterken. Als SAP Consultant bepaal je de business noden en vertaal je deze in functionele specificaties. Je neemt de leiding over je eigen SAP projecten en beheert deze van A tot Z. Je deelt graag je technische kennis binnen het team. Het proces volg je op van integratie, testing, upgrade en onderhoud van het systeem.

 

 

Vereisten

 

Je behaalde een relevant masterdiploma en hebt een aantal jaren ervaring in een gelijkaardige functie waarin je vertrouwd raakte met verschillende modules van SAP: SD, MM, WM, PP, PM, FICO. Verder kan je programmeren in Abap om zo de nodige aanpassingen in het systeem uit te voeren. Verder heb je een operationele kennis van business processen, ben je oplossingsgericht en gericht op het behalen van een kwalitatief resultaat. Communiceren kan je vlot in het Nederlands, Engels en Frans.

 

 

Aanbod

 

Tegenover jouw technische en analytische vaardigheden staat een competitief salarispakket aangevuld met verschillende bijkomende extralegale voordelen. Je krijgt een vast contract van onbepaalde duur.

 

Interesse in deze functie? Neem contact met ons op via onderstaande knop.

Description société

AGO Jobs & HR is een 100% Belgisch bedrijf dat jaarlijks voor 40.000 mensen passend werk vindt. Met meer dan 500 gedreven medewerkers en een interactief netwerk van 85 kantoren in België, is AGO Jobs & HR de beste partner
in het zoeken, vinden, plaatsen en begeleiden van mensen met talent.


AGO IT, divisie speciaal voor IT-profielen.

Wat we zoeken? IT-experts van allerlei allooi. Van system engineers tot software-ingenieurs, van data analisten tot frontend developers.
Onze recruiters zetten de juiste persoon op de juiste plaats: elke keer weer opnieuw. Onze werkwijze garandeert discretie en transparantie. Zo weet iedereen welke rol AGO IT speelt. Zonder verrassingen - tenzij aangename.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Business Analyst Technical Analyst Consultant (Specialist) Abap WM SAP FI/CO PM PP SD/MM