Présentation société Voir les autres offres
   
 

AppliSquare - Mes Consultant / Trainer (Mes, ERP, Automatisatie Software)

Onze klant is een toonaangevende fabrikant van Manufacturing Execution Systems (Mes) die wereldwijd verkocht worden aan de textiel- en kunststofindustrie. Hun producten zijn sensoren en systemen die data over productiviteit, kwaliteit, energieverbruik en traceability registreren teneinde de manufacturing en supply chain processen te kunnen optimaliseren.

Hun hoofdzetel is gevestigd in Kortrijk, daarnaast hebben ze eigen filialen in de UK, USA en China.

Om het toenemend aantal projecten goed te installeren, wensen ze hun team te versterken met een Mes Implementatie Consultant/Trainer.

 

Je functie

 • Je maakt deel uit van een team van een 30-tal collega's in België, Tsjechië, UK, Us en China om bij gerenommeerde klanten in de kunststof- en textielindustrie wereldwijd software en Hardware installaties uit te voeren. Dit behelst zowel nieuwe installaties als de implementatie van releases en upgrades. Structurele groei van de sectoren en bedrijfsovernames zorgen voor een toename van het aantal projecten. De focus ligt voornamelijk op klanten in Spaanssprekende landen.
 • Tijdens je verblijf in België bereid je de installaties voor en test de gevraagde applicaties uit zodat het installeren bij de klant in binnen- en buitenland vlekkeloos verloopt.
 • Bij de klanten installeer en configureer je de software die aan hun behoeften beantwoordt.
 • Je hecht bijzonder veel belang aan de begeleiding en training van de klanten in het gebruik van de aangekochte applicaties. Het geven van opleidingen aan de users is een belangrijk en groot onderdeel van je functie!
 • Je werkt in deze functie zeer nauw samen met je collega's van het Development team, je zorgt ervoor dat ze het juiste systeem ontwikkelen voor je klant.

 

Je profiel

 • Je hebt ervaring binnen de implementatie van automatisatie software (Mes, WMS, ERP of planning software).
 • Mijn klant staat zowel open voor junior als senior profielen. Ook pas afgestudeerde ingenieurs kunnen in aanmerking komen.
 • Interesse in productieprocessen en productie automatisatie.
 • Je staat open voor andere culturen en reist graag (ongeveer 50% van je tijd).
 • Je kunt goed autonoom werken, je bent klantgericht en stressbestendig. Je denkt in termen van oplossingen, communiceert vlot en bent een goede teamplayer.
 • Je praktisch kunnen uitdrukken in verschillende talen is belangrijk. Kennis van het Spaans is zeker een troef!

 

Aanbod

 • Een internationale kennisomgeving met een hoogtechnologisch productengamma in een open werksfeer, met vlakke organisatiestructuur, hulpvaardige collega's en toegankelijke managers.
 • Extern en intern de nodige opleidingen kunnen volgen om alle talen en systemen te beheersen.
 • Een aantrekkelijk salarispakket (inclusief firmawagen en extralegale voordelen), autonoom kunnen werken en nieuwe initiatieven mogen nemen.

 

Ben je geïnteresseerd?

 

Stuur dan je CV via de knop hieronder.

Description société

Applisquare is gespecialiseerd in de rekrutering en executive search van business applicatie profielen.

Ons doel is om zowel met de klant als kandidaat een partnership aan te gaan gebaseerd op vertrouwen en dit op lange termijn.
Dit doen we aan de hand van een persoonlijke aanpak, steeds hetzelfde aanspreekpunt, permanente bereikbaarheid, een sterke drive en doorzettingsvermogen om de juiste match te vinden tussen klant en kandidaat.

AppliSquare focust zich op volgende domeinen:
Ontwikkelaars (JAVA/J2EE, .Net, PHP, C++, Mobile, Embedded ...) en ERP/CRM/BI profielen.
Van junior consultants tot projectleiders, van architecten tot IT managers.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Consultant (Specialist) Trainer SAP MS Dynamics ERP PeopleSoft PP Oracle E-Business Suite
Mon compte Pas encore inscrit?