Présentation société Voir les autres offres
   
 

AppliSquare - Web Developer

Mijn klant is een snelgroeiend bedrijf die de juiste boodschap overbrengt op het juiste moment. Dankzij hun relevante ervaring op het gebied van Digitale mailing, multimedia en R&D zijn ze in staat om een gepersonaliseerde service over te brengen aan hun klanten. Je krijgt er dus de kans om te werken aan verschillende projecten. In een team van 30 gedreven en creatieve Developers krijgt jouw kennis een boost. Onder hun klanten bevinden zich de grootste kranten, televisiezenders en banken die iedere dag opnieuw hun platform gebruiken bij hun marketingacties.

 

Functie:

 

Je komt terecht in een team van 10 webdevelopers. Samen ontwikkelen jullie oplossingen op de maat van de klant en dit op het vlak van commerciële webtoepassingen en het intranet. Hiervoor gebruik je de allernieuwste technologieën. Je werkt actief mee aan de verschillende projecten, de nieuwste frameworks en concepten. Je draagt een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Je creativiteit krijgt er de bovenhand.

 

Profiel:

 

Je hebt een informatica-opleiding (Bachelor, Master of burg. Ir, ind.ING).

Je hebt min. 2 jaar werkervaring in C#.

Je hebt min. 1 jaar werkervaring in XML, HTML, CSS, JQuery, UX en JavaScript .

Kennis van SQL is zeker een must.

Communicatief.

Flexibel en creatief.

Goede kennis van Nederlands en Engels.

 

Verloning:

 

Je komt terecht in een hechte groep met een no-nonsense mentaliteit en dit in een hoogtechnologische omgeving. Je krijgt verantwoordelijkheid en de kans om door te groeien. Je krijgt een goed salaris, met vele extra-legale voordelen. Ook krijg je elk jaar een evaluatie en op basis daarvan wordt je loonsverhoging ingesteld.

 

Description société

Applisquare is gespecialiseerd in de rekrutering en executive search van business applicatie profielen.

Ons doel is om zowel met de klant als kandidaat een partnership aan te gaan gebaseerd op vertrouwen en dit op lange termijn.
Dit doen we aan de hand van een persoonlijke aanpak, steeds hetzelfde aanspreekpunt, permanente bereikbaarheid, een sterke drive en doorzettingsvermogen om de juiste match te vinden tussen klant en kandidaat.

AppliSquare focust zich op volgende domeinen:
Ontwikkelaars (Java/J2EE, .NET, PHP, C++, Mobile, Embedded ...) en ERP/CRM/BI profielen.
Van Junior consultants tot projectleiders, van architecten tot IT managers.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Developer / Programmer MySQL HTML5 AngularJS CSS / CSS3 C# JQuery HTML JavaScript .NET
Mon compte Pas encore inscrit?