N° Référence: JVIT6010
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Austin Bright - Business Architect

Réf.: JVIT6010

Bedrijf

 

Deze full service provider in Leuven voor de landbouw sector stelt bijna 2000 mensen tewerk in België en de buurlanden en heeft bijna 50 merken onder hun beheer. Je kan je voorstellen dat dit op vlak van IT de nodige uitdagingen met zich meebrengt!

 

Om dit allemaal in goede banen te leiden zijn ze op zoek naar een ervaren Business Architect die binnen hun SAP-toepassing oplossingen uitwerkt op basis van de noden van de business.

 

Hun IT-afdeling bestaat uit 60 specialisten verdeeld over 3 afdelingen. Als Business Architect zal je een sleutelrol opnemen binnen de divisie 'Applicaties'.

 

 

Functie

 • Je maakt de vertaalslag van de noden uit de business naar concrete softwareoplossingen.
 • Jouw analytisch inzicht en creativiteit zijn bepalend voor het succes hiervan.
 • Je staat dus continue in contact met de gebruikers om een optimaal resultaat neer te zetten.
 • Je zorgt voor de opvolging van de uit te voeren projecten en zorgt voor aan- en bijsturing van het team waar nodig.

 

Profiel

 • Je hebt een sterke ervaring opgebouwd in de IT-wereld waardoor je je de nodige capaciteiten hebt opgebouwd om deze job tot een goed einde te brengen.
 • Je hebt hierin ervaring opgedaan met proces modelleringstechnieken.
 • Je bent analytisch en proactief ingesteld waardoor je het werk niet gewoon op je af laat komen.
 • Je hebt goede kennis van het Nederlands en Engels.

 

Aanbod

 • Een vaste en uitdagende job binnen een vooraanstaande Belgische onderneming. Gezien de grootte van het bedrijf en de afdelingen zal je hier als Business Architect niet aan verveling toekomen.
 • Met de juiste inzet kan je ook doorgroeien in het bedrijf naar hogere managementposities.
 • Er heerst een open cultuur en een gezellige sfeer. Op de open werkvloer is er ruimte voor grapjes en ook tijdens de gezamenlijke lunches wordt er goed gelachen.
 • Om zowel fysiek als mentaal fris te blijven worden er verschillende sport en ontspanningsmogelijkheden voorzien. Er is zelfs een intern platform ontwikkeld om mini - competities tegen andere teams te spelen.
 • Er wordt gewerkt met glijdende uren en je krijgt hier 29 vakantiedagen per jaar. Mogelijkheden genoeg om voldoende tijd met je gezien door te kunnen brengen.
 • Dit wordt allemaal aangevuld met een brutoloon dat kan oplopen tot € 4500 bruto, een bedrijfswagen, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, netto vergoedingen en GSM + laptop.

 

Heb je interesse in deze vacature? Bezorg ons je CV via onderstaande knop. Wij zorgen voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur.

Description société

Austin Bright Technologies is een werving & selectie kantoor voor de IT-sector met een gespecialiseerde expertise richting software development. We bieden een persoonlijke en confidentiële dienstverlening met op maat gemaakte begeleiding naar je volgende professionele uitdaging. Je kan bij ons terecht voor vaste betrekkingen alsook voor freelance opdrachten.

In al onze contacten streven wij ernaar om succesvolle, lange termijn en wederzijds voordelige relaties te creëren.

Zoek je een partner die niet enkel naar je luistert maar die zich toewijdt om je bij te staan in het realiseren van jouw professionele ambities? Neem dan zeker contact op met onze consultants! Zij zitten graag eens met jou rond de tafel.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Team Leader Process Analyst Business Analyst Functional Analyst