N° Référence: JVIT6001
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Austin Bright - C# .NET Ontwikkelaar

Réf.: JVIT6001

Context

 

Machinebouw ter automatisering van productie- en bedrijfsprocessen is niet meer weg te denken uit de huidige en toekomstige maatschappij. Deze sector biedt dan ook interessante opportuniteiten voor zowel bedrijven alsook voor de mensen die hierin actief zijn.

 

Ben jij een .NET softwareontwikkelaar met een affiniteit voor machines en wil je onderdeel uitmaken van een toekomstgericht bedrijf dat interessante groeikansen kan bieden? Lees dan zeker verder want omwille van aanhoudende groei zijn ze op zoek naar versterking van het development team.

 

 

Functie

  • Je verzorgt de ontwikkeling, het analyseren en het testen van de software. Dit verloopt volgens de wensen van de klant en je staat hiervoor in direct contact met de aangesteld projectleider.
  • Om een op maat dienstverlening tot in de puntjes uit te werken zal je ook af en toe eens op locatie bij je klanten gaan.

 

Profiel

  • Je hebt een Bachelor / Master Informatica of Elektronica.
  • Je hebt een sterke ervaring en kennis van C#, Visual Studio en SQL.
  • Je hebt een streepje voor indien je overweg kan met PLC programmeren.

 

Aanbod

  • Een functie in een groeiend bedrijf dat actief is in een bloeiende sector. Met de juiste inzet zal je hier interessante groeimogelijkheden ontdekken.
  • Om je hierin bij te staan kan je beroep doen op de verschillende trainingen die je kan volgen via het bedrijf.
  • Het softwareteam bestaat uit 10 ontwikkelaars waarmee je van gedachten kan wisselen om een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten. Dit team houdt ook geregeld leuke teambuildings of activiteiten om de sfeer te bevorderen.
  • Er wordt een salarispakket voorzien op basis van je ervaring en inzet. Dit bestaat uit een bruto startloon tot € 3600 waarin op regelmaat een verhoging wordt voorzien, bijkomende netto voordelen, verzekeringen en ook een bedrijfswagen is bespreekbaar.

 

Is dit de uitdaging waar jij als .NET Developer naar op zoek bent? Laat ons dit zo snel mogelijk weten en bezorg ons je CV via onderstaande knop.

Wij zorgen voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur.

Description société

Austin Bright Technologies is een werving & selectie kantoor voor de IT-sector met een gespecialiseerde expertise richting software development. We bieden een persoonlijke en confidentiële dienstverlening met op maat gemaakte begeleiding naar je volgende professionele uitdaging. Je kan bij ons terecht voor vaste betrekkingen alsook voor freelance opdrachten.

In al onze contacten streven wij ernaar om succesvolle, lange termijn en wederzijds voordelige relaties te creëren.

Zoek je een partner die niet enkel naar je luistert maar die zich toewijdt om je bij te staan in het realiseren van jouw professionele ambities? Neem dan zeker contact op met onze consultants! Zij zitten graag eens met jou rond de tafel.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Analyst Programmer Developer / Programmer C# .NET