N° Référence: JVIT6002
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Austin Bright - C#.NET / .NET Ontwikkelaar

Réf.: JVIT6002

Bedrijf

 

Productiebedrijven zijn steeds op zoek naar oplossingen om zo efficiënt mogelijk tewerk te gaan zonder in te moeten boeten op de vooropgestelde kwaliteitseisen. Dit is waar dit softwarebedrijf op inspeelt door het leveren van een applicatie die inzicht geeft in productieprocessen en pijnpunten hierin bloot legt.

 

Momenteel zijn er een 10tal mensen actief in het bedrijf en zijn op omwille van sterke groeicijfers op zoek naar versterking van het team.

 

 

Functie

  • Naast het verder ontwikkelen van de applicatie bouw je mee aan volledige nieuwe functionaliteiten voor het bestaande platform.
  • In deze kleine organisatie is er steeds een luisterend oor voor innovatieve ideeën dus laat je zeker horen wanneer jij je creativiteit aan het licht wilt brengen.
  • Je bent voornamelijk bezig met backend ontwikkeling maar springt wanneer nodig ook bij in het frontend team.

 

Profiel

  • Je bent in het bezit van een Bachelor of Master in Informatica en dit vul je aan met een aantal jaar relevante werkervaring. Hierin heb je een goede kennis van C#, .NET, Entity Framework, LINQ, SQL Server, MVVM Design Pattern opgebouwd.
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden in Nederlands, Frans en Engels

 

Aanbod

  • Een uitdagende en varieerde job met interessante groeimogelijkheden. Heb je het gevoel dat je meer verantwoordelijkheden kan en wil opnemen. Dan wordt dit samen met jou bekeken.
  • Een leuke omgeving waar teamspirit van belang is. Aan de hand van teambuildings en andere afterwork activiteiten heerst er een aangename werksfeer binnen deze organisatie.
  • Je krijgt een markconforme verloning volgens je ervaring en kennis. Je startloon kan oplopen tot een € 3000 bruto.
  • Dit zal ook jaarlijks geëvalueerd en herzien worden volgens je doorgroei en inzet.
  • Daarnaast geniet je van bijkomende voordelen zoals een groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, nettovergoeding,...

 

Heb je interesse in deze vacature? Bezorg ons dan zo snel mogelijk je CV via onderstaande knop.

We zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur.

Description société

Austin Bright Technologies is een werving & selectie kantoor voor de IT-sector met een gespecialiseerde expertise richting software development. We bieden een persoonlijke en confidentiële dienstverlening met op maat gemaakte begeleiding naar je volgende professionele uitdaging. Je kan bij ons terecht voor vaste betrekkingen alsook voor freelance opdrachten.

In al onze contacten streven wij ernaar om succesvolle, lange termijn en wederzijds voordelige relaties te creëren.

Zoek je een partner die niet enkel naar je luistert maar die zich toewijdt om je bij te staan in het realiseren van jouw professionele ambities? Neem dan zeker contact op met onze consultants! Zij zitten graag eens met jou rond de tafel.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Analyst Programmer Developer / Programmer SQL Server C# .NET