N° Référence: JVIT9013
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Austin Bright - Full Stack .NET / Angular Developer

Réf.: JVIT9013

Dit softwarehuis in Berchem mag zich markleider noemen in software voor de automotive sector. Ze hebben een InHouse ontwikkeld platform dat gebruikt wordt als management tool in grote organisaties.

 

Ze zijn een middelgroot bedrijf en staan aan het begin van een sterke expansie, zowel nationaal als internationaal. Om dit met de juiste kracht te kunnen onderbouwen zijn ze op zoek naar een .NET ontwikkelaar die een aantal jaar ervaring met zich meebrengt.

 

 

Functie

 • Als .NET ontwikkelaar doorloop je hier een grondige inwerkperiode zodat je hun applicaties en platform kan leren kennen.
 • Daarna zal je hier meewerken aan hun InHouse ontwikkelde software en dit doe je full stack. Daarnaast kan je ook werken op de mobile applicaties als je hier interesse in hebt.
 • Je werkt in teamverband en je hebt steeds collega's ter beschikking die je kunnen bijstaan bij eventuele problemen waar je tegen botst.

 

Profiel

 • Je wilt deel uitmaken van een groeiverhaal waarin jij je steentje aan bijdraagt door actief mee te denken over interessante groeiprojecten.
 • Je hebt een hogere opleiding in Informatica / Ingenieurswetenschappen en vult dit aan met een 3tal jaar ervaring als .NET ontwikkelaar.
 • Je hebt kennis van minstens enkele technologieën in de gebruikte stack: C#.NET, JavaScript, Angular, HTML, CSS, Bootstrap, Cordova, REST, WebServices, SQL en MSQ SQL Server.

 

Aanbod

 • Een vaste functie in een bedrijf dat marktleider is in hun segment maar wel nog veel groeipotentieel heeft dat zij willen waarmaken. Dit vertaalt zich ook in interessante groeimogelijkheden voor jou!
 • Nieuwe en frisse ideeën zijn hier altijd bespreekbaar. Zie jij een nieuw gat in de markt dat je wilt benutten? Dan kan je hier de nodige stappen en het voortouw in nemen.
 • Er wordt gewerkt met grote flexibiliteit en een vlakke structuur waardoor je hier makkelijk een aangenaam werkschema kan bespreken en opstellen voor jezelf.
 • Om ervoor te zorgen dat je mee bent met de nieuwe technologieën worden er diverse bijscholingsmogelijkheden voorzien.
 • Je krijgt natuurlijk een competitief brutoloon dat aangevuld wordt met bijkomende voordelen waaronder een mooie bedrijfswagen.

 

Heb je interesse in deze vacature?

 

Bezorg ons dan je CV via onderstaande knop met vermelding naar deze vacature.

Description société

Austin Bright Technologies is een werving & selectie kantoor voor de IT-sector met een gespecialiseerde expertise richting software development. We bieden een persoonlijke en confidentiële dienstverlening met op maat gemaakte begeleiding naar je volgende professionele uitdaging. Je kan bij ons terecht voor vaste betrekkingen alsook voor freelance opdrachten.

In al onze contacten streven wij ernaar om succesvolle, lange termijn en wederzijds voordelige relaties te creëren.

Zoek je een partner die niet enkel naar je luistert maar die zich toewijdt om je bij te staan in het realiseren van jouw professionele ambities? Neem dan zeker contact op met onze consultants! Zij zitten graag eens met jou rond de tafel.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Developer / Analyst Programmer JavaScript Angular / AngularJS .NET