N° Référence: CN155
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Austin Bright - Fullstack .NET Developer

Réf.: CN155

Bedrijf

 

Dit bedrijf werd in 2004 opgericht omdat men zag dat binnen de vastgoedsector een digitalisering werd ingezet en zij hierop wouden inspelen. Naast de automatisering van administratie binnen deze sector, heeft hun software een link met zaken die door overheidsinstanties te maken hebben, zoals een bouwaanvraag. Hun team bestaat uit een tiental ontwikkelaars, twee designers en enkele project managers. De reden van hun zoektocht is een verdere uitbreiding van het team, door een influx aan klanten en projecten.

 

 

Functieomschrijving

 • Als fullstack .NET ontwikkelaar zal je verantwoordelijk zijn voor enkele interne projecten, waar je nauw gaat samenwerken met de designers en project managers.
 • Grote diversiteit aan projecten waardoor je als ontwikkelaar zowel actief bezig zal zijn met het toevoegen van nieuwe features op bestaande software als het opzetten van enkele applicaties van scratch.

 

Jouw profiel

 • Je bent in het bezit van een professionele of academisch diploma in een IT gerelateerde studie.
 • Mocht je jouw kennis hebben vergaard op basis van professionele ervaring, staan zij hier ook voor open.
 • Jouw positie als fullstack .NET Ontwikkelaar brengt jouw een volledige ownership bij van het product.
 • Samen met jouw collega's stellen jullie alles in het werk om de projecten tot een kwalitatief goed eindresultaat te brengen.
 • De grootte van de groep brengt met zich mee dat je een echte teamspeler bent. Communicatie is hier bijgevolg ook zeker belangrijk, daarom kan je jouw vlot uitdrukken in het Nederlands, Engels en Frans.
 • Op vlak van backend technologie heb je kennis van .NET Core / ASP.NET en C#. Voor de frontend gebruikt men hier JavaScript / HTML en CSS. Databases worden in SQL geschreven.

 

Locatie: Fullstack .NET Developer - Sint-Denijs-Westrem

 

 

Ons aanbod

 • Een competitief brutoloon van €2.400 dat verder wordt aangevuld met een goed gevuld extralegaal voordelenpakket waaronder een bedrijfswagen.
 • Een heel stabiel team met weinig verloop, waardoor er een hechte teamspirit aanwezig is.
 • Een sector in volle beweging en een bedrijf dat hier alle vruchten van plukt en zich verder blijft evolueren.
 • Je kan hier tussen 8u - 9u binnen wandelen waardoor ochtend activiteiten niet in het gedrang komen.
 • Na een 40 uren week kan je jaarlijks op 32 vakantiedagen rekenen.
 • Met de nieuwe applicaties die op komst zijn, krijg je als fullstack .NET ontwikkelaar de kans om jouw kennis in het vak verder te vergroten.

 

Heb je interesse in deze vacature of ken je iemand die hierin geïnteresseerd kan zijn? Aarzel dan zeker niet om ons van Austin Bright samen met je CV te contacteren via onderstaande knop. We zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur.

Description société

Austin Bright Technologies is een werving & selectie kantoor voor de IT-sector met een gespecialiseerde expertise richting software development. We bieden een persoonlijke en confidentiële dienstverlening met op maat gemaakte begeleiding naar je volgende professionele uitdaging. Je kan bij ons terecht voor vaste betrekkingen alsook voor freelance opdrachten.

In al onze contacten streven wij ernaar om succesvolle, lange termijn en wederzijds voordelige relaties te creëren.

Zoek je een partner die niet enkel naar je luistert maar die zich toewijdt om je bij te staan in het realiseren van jouw professionele ambities? Neem dan zeker contact op met onze consultants! Zij zitten graag eens met jou rond de tafel.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Analyst Programmer Developer / Programmer ASP.NET C# .NET