N° Référence: CN365
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Austin Bright - Fullstack .NET / React Ontwikkelaar

Réf.: CN365

Met haar specialisatie in onderwijs zag dit bedrijf enkele jaren geleden het belang van digitalisering al snel in. Ze besloten hierin stevig te investeren door de overname van een softwarehuis om gebruik te kunnen maken van de interne kennis.

 

Nu geniet het platform van een zekere maturiteit, maar wil men hier verder in blijven innoveren, dit is de reden van hun zoektocht! Zoek je een functie waar je een impact kan hebben binnen een uitdagende kader? Laat het ons weten en reageer op deze vacature.

 

 

Jouw verantwoordelijkheden

 • Zoals hierboven vermeld zal je de kans krijgen tot het verbeteren van het bestaande platform, alsook het werken aan nieuwe interne projecten. Dit gebeurt uiteraard zowel op vlak van frontend en backend.
 • Het is dan ook de bedoeling dat je de technische analyse, automatische testing, het ontwerp en de latere nazorg op je bord kan nemen. Mee brainstormen aan hoe men nieuwe tools of technologieën kan inpassen hoort ook bij jouw functie.

 

Jouw profiel

 • Je zoekt een functie binnen een onderneming waar jouw werk geapprecieerd wordt en je geen nummer bent. Hier wordt engagement gestimuleerd en beloond!
 • Naast planmatig te werk gaan, ben je ook een flexibel persoon. Je kan vlot van het ene project op het andere "springen".
 • Uiteenlopende interesses op technisch vlak. Naast frontend en backend ontwikkeling, maakt men hier ook gebruik van cloudtoepassingen. De stap naar mobiele applicaties is de volgende zet!
 • Men zoekt ook iemand die fier op het product dat hij aflevert. Dit is een must om hier te kunnen werken.
 • Minimum drie jaar professionele ervaring in webontwikkeling ASP.NET core, React/Angular, Azure en SQL. Een interesse in UX IS Een Pluspunt.

 

Ons aanbod

 • Een bedrijf dat gelooft in een menselijke aanpak om het welzijn van haar werknemers te garanderen. Dit door verschillende feedbackmomenten, ontspannende activiteiten, open floor en moderne apparatuur.
 • Werken met nieuwe en relevante technologieën zoals ASP.NET en React. Daarnaast kan je hier ook verschillende opleidingen volgen om je ook hierin verder te verdiepen en een expert te worden.
 • Een aantrekkelijk loon dat verder wordt aangevuld met een bedrijfswagen, tankkaart, GSM-abonnement, onkostenvergoeding, maaltijdcheques, eco-cheques, groepsverzekering en hospitalisatieverzekering.
 • Op wandelafstand van het station van Berchem.

 

Heb je interesse in deze vacature?

 

Aarzel dan zeker niet om ons van Austin Bright samen met je CV te contacteren via onderstaande knop.

 

We zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur.

Description société

Austin Bright Technologies is een werving & selectie kantoor voor de IT-sector met een gespecialiseerde expertise richting software development. We bieden een persoonlijke en confidentiële dienstverlening met op maat gemaakte begeleiding naar je volgende professionele uitdaging. Je kan bij ons terecht voor vaste betrekkingen alsook voor freelance opdrachten.

In al onze contacten streven wij ernaar om succesvolle, lange termijn en wederzijds voordelige relaties te creëren.

Zoek je een partner die niet enkel naar je luistert maar die zich toewijdt om je bij te staan in het realiseren van jouw professionele ambities? Neem dan zeker contact op met onze consultants! Zij zitten graag eens met jou rond de tafel.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Developer / Analyst Programmer ASP.NET JavaScript .NET Core .NET React / ReactJS