N° Référence: JVIT6004
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Austin Bright - .NET Consultant

Réf.: JVIT6004

Werk je graag als .NET consultant omdat dit een leuke afwisseling en een sterke leerschool met zich meebrengt. Maar ben je het beu om op projecten gezet te worden die niet aansluiten bij je carrièredoelstellingen of waarvoor je uren tijd verliest in de file?

 

 

Bedrijf

 

Deze middelgrote consultancy organisatie in Mechelen erkent deze problematiek en heeft besloten hier iets aan te doen... Ze stemmen hun projecten steeds af op de groeiambities en de woonplaats van de kandidaat. Dit resulteert in een sterke tevredenheid bij de 70 consultants die bij hun klanten werken.

 

Daarnaast zorgen een brede waaier aan bijscholingsmogelijkheden en de vele leuke activiteiten die zij organiseren ervoor dat zij een topwerkgever zijn voor leergierige en gemotiveerde ontwikkelaars.

 

 

Functie

  • Je zal meewerken aan projecten die aansluiten bij jouw profiel en ambities. Dit zijn middellange tot lange projecten waardoor je wel leuke relaties opbouwt bij de klanten.
  • De projecten worden in team uitgevoerd zodat je steeds collega's aan je zijde hebt om je bij te staan.

 

Profiel

  • Bachelor of Master in een IT gerelateerde richting
  • Minstens 1 jaar ervaring als .NET ontwikkelaar (backend of fullstack)
  • Je hebt vlotte communicatieve vaardigheden en spreekt vloeiend Nederlands.

 

Aanbod

 

Een gevarieerde functie waarin je je niet zal vervelen. Het bedrijf heeft projecten in overvloed waardoor je niet op de bank komt te zitten.

 

Er worden veel activiteiten georganiseerd zodat je je medeconsultants ook leert kennen. Er wordt jaarlijks ook een 3daagse gepland naar een zonnige bestemming waar het leuke aan het nuttige wordt gekoppeld via vakgerichte workshops.

 

Als consultant kan je rekenen op een bovengemiddelde vergoeding met een startloon tussen € 2500 en € 3500 bruto. Dit wordt aangevuld met een mooie bedrijfswagen en tal val extra voordelen.

 

Heb je interesse in deze vacature? Bezorg ons dan je CV via onderstaande knop. Wij zorgen voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur.

Description société

Austin Bright Technologies is een werving & selectie kantoor voor de IT-sector met een gespecialiseerde expertise richting software development. We bieden een persoonlijke en confidentiële dienstverlening met op maat gemaakte begeleiding naar je volgende professionele uitdaging. Je kan bij ons terecht voor vaste betrekkingen alsook voor freelance opdrachten.

In al onze contacten streven wij ernaar om succesvolle, lange termijn en wederzijds voordelige relaties te creëren.

Zoek je een partner die niet enkel naar je luistert maar die zich toewijdt om je bij te staan in het realiseren van jouw professionele ambities? Neem dan zeker contact op met onze consultants! Zij zitten graag eens met jou rond de tafel.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Analyst Programmer Developer / Programmer .NET