N° Référence: CN418
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Austin Bright - .NET Develeper

Réf.: CN418

Dit Belgisch bedrijf heeft doorheen haar dertig jarige bestaan zich gespecialiseerd in de ontwikkeling van controlepanelen en andere bedieningen. Haar toestellen zijn onder meer actief in de medische, transport en voedingssector.

 

Met een internationaal cliënteel en een uitstekende reputatie op de markt, wil dit bedrijf haar team van experts verder uitbreiden. Je zal hier terechtkomen in een klein ontwikkelingsteam van drie ontwikkelaars die naast software elk ook gespecialiseerd zijn in mechanica en elektronica.

 

 

Jouw verantwoordelijkheden

 

Dit team heeft echt nood aan een stevige softwareontwikkelaar. Daarom zal jij op de hele levenscyclus van de applicatie werken. Men legt hier veel nadruk op de bruikbaarheid en efficiëntie van de code, m.a.w. clean code is hier een religie. Daarnaast ondersteun je ook jouw collega's en de uitgebrachte software.

 

 

Jouw profiel

  • Je bent iemand die op zoek is naar een gevestigd Belgisch bedrijf met een echt familiale omkadering. Werken in eigen regio vind je belangrijk.
  • Als persoon ben je curieus en wil je graag tot in detail weten op wat je werkt. Daarnaast vang je snel en graag zaken op en toon je daarom ook een sterke interesse in Hardware ontwikkeling.
  • Je hebt tenminste drie jaar professionele ervaring als een .NET software engineer. Daarnaast ben je in bezit van een bachelor of master in Informatica. Heb je ervaring of interesse in C++, dan is dit een sterk pluspunt.
  • Andere karaktertrekken die men hier in het bedrijf sterk apprecieert zijn punctualiteit, flexibiliteit en vooral een positieve/vrolijke instelling.

 

Ons aanbod

  • Werken voor een stabiele Belgisch onderneming met een oog voor detail en die befaamd is voor haar kwaliteitsvolle producten.
  • Naast de technische uitdaging die je hier zal terugvinden, heeft men hier ook oog voor het welzijn van de werknemers. Overuren worden hier zoveel mogelijk vermeden en je hebt ook de mogelijkheid van één dag vanuit thuis te werken.
  • Men investeert hier sterk in kennis, bepaalde opleidingen zijn zelfs in het buitenland georganiseerd!
  • Daarnaast geniet je hier van een competitief brutoloon dat verder wordt aangevuld met een stevige groepsverzekering, bonus, GSM-abonnement, maaltijdcheques en laptop.

 

Heb je interesse in deze vacature?

 

Aarzel dan zeker niet met je CV te contacteren via onderstaande knop.

 

We zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur.

Description société

Austin Bright Technologies is een werving & selectie kantoor voor de IT-sector met een gespecialiseerde expertise richting software development. We bieden een persoonlijke en confidentiële dienstverlening met op maat gemaakte begeleiding naar je volgende professionele uitdaging. Je kan bij ons terecht voor vaste betrekkingen alsook voor freelance opdrachten.

In al onze contacten streven wij ernaar om succesvolle, lange termijn en wederzijds voordelige relaties te creëren.

Zoek je een partner die niet enkel naar je luistert maar die zich toewijdt om je bij te staan in het realiseren van jouw professionele ambities? Neem dan zeker contact op met onze consultants! Zij zitten graag eens met jou rond de tafel.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Developer / Analyst Programmer .NET