N° Référence: JVIT845832
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Austin Bright - .NET Developer - High End ERP Applicaties - Mechelen

Réf.: JVIT845832

Bedrijf

 

Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen van high-end ERP applicaties voor de KMO sector. Ze zijn opgericht in 2012 en het team bestaat vandaag uit een 15tal gemotiveerde medewerkers.

 

Omwille van verdere groeiplannen zijn ze op zoek naar een .NET ontwikkelaar die een gevarieerde job zoekt. Als ontwikkelaar verzorg je hier een propere code maar ga je immers ook op locatie om de klanten bij te staan en te coachen in het gebruik van de applicaties.

 

 

Functie

 

Na een grondige training van het ERP-pakket zal je onder begeleiding van een Senior ingezet worden op projecten waarbij je in .NET randapplicaties gaat ontwikkelen op het basis platform. Dit gebeurt volledig op maat van de eisen van de klanten. Je verzorgt zelf het eerstelijns klantencontact.

 

Na verloop van tijd zal je meer en meer autonoom werken en zal je ook af en toe op locatie gaan bij klanten om ter plekke bij te staan met complexe implementaties.

 

 

Profiel

  • Je bent in het bezit van een Bachelor of Master in een Informatica richting
  • Dit vul je aan met minstens 2 jaar ervaring als .NET developer. Heb je reeds ervaring met ERP-applicaties, dan heb je alvast een streepje voor.
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.

 

Aanbod

 

Een leuke maar uitdagende omgeving waar je veel zal kunnen leren omdat je onder goede begeleiding al snel aan de slag kan gaan aan interessante projecten.

 

Er worden ook regelmatig activiteiten en jaarlijkse weekendjes georganiseerd zodat je de collega's ook op persoonlijk vlak leert kennen.

 

Glijdende werkuren, mogelijkheid om van thuis te werken, 12 extra vakantiedagen,... zorgen ervoor dat je een goede privé / werk balans behoudt.

 

Je krijgt een competitief salarispakket op basis van je ervaring. Dit bestaat uit een bruto vergoeding, mogelijkheid tot bedrijfswagen, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, dagvergoedingen,...

 

 

Heb je interesse in deze vacature? Bezorg ons dan zo snel mogelijk je CV via de knop hieronder.

 

Deze vacature wordt beheerd door Cedric en Jens. Zij zorgen voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur.

Description société

Austin Bright Technologies is een werving & selectie kantoor voor de IT-sector met een gespecialiseerde expertise richting software development. We bieden een persoonlijke en confidentiële dienstverlening met op maat gemaakte begeleiding naar je volgende professionele uitdaging. Je kan bij ons terecht voor vaste betrekkingen alsook voor freelance opdrachten.

In al onze contacten streven wij ernaar om succesvolle, lange termijn en wederzijds voordelige relaties te creëren.

Zoek je een partner die niet enkel naar je luistert maar die zich toewijdt om je bij te staan in het realiseren van jouw professionele ambities? Neem dan zeker contact op met onze consultants! Zij zitten graag eens met jou rond de tafel.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Developer / Analyst Programmer C# .NET