N° Référence: CN153
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Austin Bright - .NET Developer met stevige C# .NET kennis

Réf.: CN153

Bedrijf

 

Dit bedrijf, gesitueerd in de regio Tienen, zal waarschijnlijk niet het bekendste bedrijf uit deze regio zijn, maar is zeker wel een vooraanstande speler in haar sector. Dit bedrijf biedt haar klanten verschillende diensten aan als webshops, sales en marketingstrategieën. Sinds kort hebben ze een nieuw product gelanceerd en hiervoor zoeken ze dus een gemotiveerde .NET ontwikkelaar. Wil je dit gedreven IT team vervoegen? Lees dan verder!

 

 

Jouw verantwoordelijkheden

 • Het analyseren, ontwikkelen, testen, lanceren en onderhouden van hun nieuw gelanceerde applicatie.
 • Je kan ook ingezet worden voor het beheer van de verschillende webshops die ze aan hun klanten bieden, alsook inspringen bij de interne softwaretoepassingen.

 

Jouw profiel

 • Je bent in het bezit van een bachelor- masterdiploma Toegepaste Informatica of gelijkwaardig door ervaring.
 • Je gaat goed om met stress. In deze positie zal het vooral belangrijk zijn dat je simultaan aan verschillende projecten kan werken.
 • Je hebt al een sterk professionele ervaring in .NET C# / SQL en XML.
 • Vooraleer je aan een project begint ga je steeds planmatig te werk en hebt een logische redenering voor wat de prioritaire zaken zijn.
 • Omdat je vaak gaat samenwerken met collega's uit andere afdelingen (business), is het belangrijk dat je vlot en helder kunt communiceren. Dit zowel in het Nederlands als het Engels.

 

Locatie: Tienen

 

 

Ons aanbod

 • Een boeiend bedrijf in volle expansie die op zoek is naar een .NET ontwikkelaar die in hun product gelooft en mee op deze kar zal springen.
 • Een job met voldoende afwisseling en uitdaging op zowel professioneel, als persoonlijk vlak.
 • Een aantrekkelijk brutoloon dat verder wordt aangevuld met een bedrijfswagen, tankkaart, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, GSM en laptop.
 • Dit bedrijf verwent ook graag haar werknemers door verschillende activiteiten te organiseren, elke week fruit te voorzien en donderdag = bar dag
 • Je geniet hier van glijdende uren waarbij je tot 9u30 kan binnenkomen. Ideaal dus voor personen die een druk ochtendprogramma hebben of die graag rustig ontbijten.

 

Heb je interesse in deze vacature of ken je iemand die hierin geïnteresseerd kan zijn? Aarzel dan zeker niet om ons samen met je CV te contacteren via onderstaande knop. We zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur.

Description société

Austin Bright Technologies is een werving & selectie kantoor voor de IT-sector met een gespecialiseerde expertise richting software development. We bieden een persoonlijke en confidentiële dienstverlening met op maat gemaakte begeleiding naar je volgende professionele uitdaging. Je kan bij ons terecht voor vaste betrekkingen alsook voor freelance opdrachten.

In al onze contacten streven wij ernaar om succesvolle, lange termijn en wederzijds voordelige relaties te creëren.

Zoek je een partner die niet enkel naar je luistert maar die zich toewijdt om je bij te staan in het realiseren van jouw professionele ambities? Neem dan zeker contact op met onze consultants! Zij zitten graag eens met jou rond de tafel.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Analyst Programmer Developer / Programmer C# SQL .NET