N° Référence: CN149
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Austin Bright - .NET Developer

Réf.: CN149

Context

 

Naast je interesse voor ontwikkeling wil je ook een rechtstreekse bijdrage leveren aan de levenskwaliteit van een heel aantal mensen. Dit bedrijf is actief in verschillende segmenten van de sociale sector en het zal dan ook jouw taak zijn om hen te begeleiden in hun stap naar digitalisering. Deze lijn trekt men door naar de verscheidenheid van de software die zij aan hun klanten en medewerkers aanbieden. Je zal dus een stap maken in een IT-afdeling in volle expansie.

 

 

Jouw verantwoordelijkheden

 • Je staat in voor de analyse, programmeren, testen, support en onderhouden van de verschillende interne applicaties.
 • Hier verwacht men dat je naast je inzet voor bestaande applicaties, ook samen met je collega's meedenkt aan verbeteringen van deze systemen.

 

Jouw profiel

 • Ze zijn op zoek naar een persoon die zeker een affiniteit heeft voor de sociale sector en ook gelooft in hun projecten.
 • Je beschikt over een bachelor- of masterdiploma of je bent gelijkwaardig door eerdere professionele ervaring.
 • Door de verscheidenheid aan taken en verantwoordelijkheden beschrijf je jezelf als een kameleon die zich aan elke situatie kan aanpassen.
 • Je spreekt vlot Nederlands en heb een goede kennis van Engels en Frans
 • Je hebt een brede kennis van verschillende .NET toepassingen zoals C# / Entity framework en SQL
 • Extra kennis in volgende technologieën zijn zeker een pluspunt HTML / Angular / Unit Testing...

 

Locatie: Gent

 

 

Ons aanbod

 • Je zal van een aantrekkelijk brutoloon van €2.300 kunnen genieten die na een inlooptijd geevalueerd zal worden. Dit wordt verder aangevuld met bedrijfswagen, eindejaarspremie, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, maaltijdcheques en GSM.
 • Je werkt voor een bedrijf dat effectief een verschil kan maken in iemands leven, wat ervoor zorgt dat je ook nog eens enorm veel voldoening haalt uit de job
 • Neem je het openbaar vervoer, dan wordt deze volledig vergoed.
 • Naast hun aandacht voor het milieu, geven ze hun werknemers ook de mogelijkheid om hun ochtend naar hun wensen in te delen door hun glijdende werkuren tussen 07u30 - 9u00

 

Heeft u interesse in deze vacature? Bezorg ons dan zo snel mogelijk je CV via onderstaande knop. We zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur.

Description société

Austin Bright Technologies is een werving & selectie kantoor voor de IT-sector met een gespecialiseerde expertise richting software development. We bieden een persoonlijke en confidentiële dienstverlening met op maat gemaakte begeleiding naar je volgende professionele uitdaging. Je kan bij ons terecht voor vaste betrekkingen alsook voor freelance opdrachten.

In al onze contacten streven wij ernaar om succesvolle, lange termijn en wederzijds voordelige relaties te creëren.

Zoek je een partner die niet enkel naar je luistert maar die zich toewijdt om je bij te staan in het realiseren van jouw professionele ambities? Neem dan zeker contact op met onze consultants! Zij zitten graag eens met jou rond de tafel.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Analyst Programmer Developer / Programmer SQL Server C# .NET