N° Référence: CN150
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Austin Bright - .NET Developer

Réf.: CN150

Bedrijf

 

Dit logistiek bedrijf in Zeebrugge is op zoek naar een .NET ontwikkelaar voor het verder ontwikkelen van hun interne ERP-pakket. Dankzij haar fusie is het bedrijf marktleider geworden en daar hoort natuurlijk ook meer vraag naar hun product bij. Door de aankomende "Brexit" heeft men ook zicht op het ontwikkelen van een nieuw product. Spreekt deze omschrijving je aan, lees dan zeker verden.

 

 

Jouw verantwoordelijkheden

 • Je staat in voor het verder analyseren, ontwikkelen, testen en onderhouden van het bestaand product.
 • Je wordt dus ingezet voor de gehele levenscyclus van het product, maar door de verschillende sectoren waarin ze actief zijn kan je zeker zijn van enige afwisseling in de functie.

 

Jouw profiel

 • Je bent in het bezit van een bachelor- of masterdiploma Informatica of gelijkgesteld door eerdere professionele ervaring.
 • Men is hier op zoek naar een persoon die al eerdere ervaring heeft gehad in ontwikkeling in C#, SQL, HTML en CSS.
 • Je komt terecht in een team van een 20 tal ontwikkelaars, waar zelfstandigheid toch een belangrijk begrip is.
 • Als persoon doe je steeds door tot je tot de gewenste resultaat bekomt en dit steeds binnen de afgesproken termijn.
 • Communicatie is in dit bedrijf belangrijk waardoor vlotte kennis van het Nederlands en Engels noodzakelijk is.

 

Locatie: Zeebrugge

 

 

Ons aanbod

 • Je geniet hier van een aantrekkelijk brutoloon van €3.000 dat verder aangevuld wordt met een volledig extralegaal voordelenpakket.
 • Je werkt voor een internationaal gerenommeerd bedrijf waardoor je ook steeds met de nieuwste technologieën bezig bent.
 • Dit bedrijf staat bekend voor haar inzet in de persoonlijke en professionele ontplooiing van haar werknemers. Bij de start word je hier wegwijs gemaakt door een peter of meter.
 • Door haar ligging heb je nooit last van file en kom stress aan op het werk. Je geniet daarnaast ook van een gratis stukje fruit, thee, koffie en zelfs soep in de winter.

 

Heb je interesse in deze vacature? Bezorg ons dan zo snel mogelijk je CV via onderstaande knop. We zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur.

Description société

Austin Bright Technologies is een werving & selectie kantoor voor de IT-sector met een gespecialiseerde expertise richting software development. We bieden een persoonlijke en confidentiële dienstverlening met op maat gemaakte begeleiding naar je volgende professionele uitdaging. Je kan bij ons terecht voor vaste betrekkingen alsook voor freelance opdrachten.

In al onze contacten streven wij ernaar om succesvolle, lange termijn en wederzijds voordelige relaties te creëren.

Zoek je een partner die niet enkel naar je luistert maar die zich toewijdt om je bij te staan in het realiseren van jouw professionele ambities? Neem dan zeker contact op met onze consultants! Zij zitten graag eens met jou rond de tafel.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Analyst Programmer Developer / Programmer C# .NET