N° Référence: CN154
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Austin Bright - .NET Developer

Réf.: CN154

Bedrijf

 

Dit bedrijf in Boom is op zoek naar een Junior .NET Developer die op zoek is naar een werkgever die de nodige tijd en moeite wil steken in de begeleiding en ondersteuning. Wat begon als een nevenactiviteit is in 8 jaar uitgegroeid tot een bedrijf van vier personen, waaronder drie ontwikkelaars en één supportmedewerker.

 

Zij bieden verschillende E-health toepassingen aan voor hun klanten en zijn momenteel bezig aan een uitbreiding van hun diensten. De reden van aanwerving is na uitbreiden van hun diensten, ook de verdubbeling van hun cliënteel.

 

 

Jouw verantwoordelijkheden

  • Full cycle beheer van de bestaande applicaties. Dit zowel frontend en backend als database.
  • Na een periode van inwerking zal je nieuwe toepassingen toevoegen op de bestaande software en werken aan nieuwe applicaties.
  • Als je dit wenst kom je ook in contact met de eindklant om het product verder op te volgen.

 

Jouw profiel

  • Je bent in het bezit van een bachelor- masterdiploma in een ICT gerelateerde studie.
  • Leergierig en geloof in het product waarop je werkt. Hier zoekt men specifiek een persoon die niet enkel open staat voor opleidingen/begeleiding, maar die er echt naar verlangt.
  • Omdat je in een kleine groep zal terechtkomen is het belangrijk dat je je vlot en open kunt uitdrukken in het Nederlands en Engels.

 

Locatie: Boom

 

 

Ons aanbod

  • Een aantrekkelijk brutoloon van €2.500 dat verder aangevuld wordt met een resem aan extralegale voordelen waaronder een BMW, tankkaart, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, netto vergoeding, maaltijdcheques, GSM en laptop.
  • Een gevarieerde job in een bruisend bedrijf dat omwille van succes en groei, nu ook naar een nieuwe pand verhuizen.
  • Vier gezellige collega's die je steeds zullen bijstaan en met plezier hun ervaring in het vak meedelen.
  • Flexibele werkuren zodat je tot 9 uur kan binnenwandelen en na een inwerkperiode is er de mogelijkheid om één dag vanuit thuis te werken.

 

Heb je interesse in deze vacature of ken je iemand die hierin geïnteresseerd kan zijn? Aarzel dan zeker niet om ons van Austin Bright samen met je CV te contacteren via onderstaande knop. We zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur.

Description société

Austin Bright Technologies is een werving & selectie kantoor voor de IT-sector met een gespecialiseerde expertise richting software development. We bieden een persoonlijke en confidentiële dienstverlening met op maat gemaakte begeleiding naar je volgende professionele uitdaging. Je kan bij ons terecht voor vaste betrekkingen alsook voor freelance opdrachten.

In al onze contacten streven wij ernaar om succesvolle, lange termijn en wederzijds voordelige relaties te creëren.

Zoek je een partner die niet enkel naar je luistert maar die zich toewijdt om je bij te staan in het realiseren van jouw professionele ambities? Neem dan zeker contact op met onze consultants! Zij zitten graag eens met jou rond de tafel.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Analyst Programmer Database Developer Developer / Programmer C# .NET