N° Référence: CN151
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Austin Bright - .NET Ontwikkelaar met Database kennis

Réf.: CN151

Bedrijf

 

Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software binnen de diagnostica. Innovatie staat hier centraal en men wilt dan ook het gezichtsveld van elke werknemer steeds verruimen. Als ontwikkelaar / ingenieur kom je in een team van gespecialiseerde collega's terecht waar kennis en ervaring steeds met elkaar gedeeld worden. Stap je mee in dit verhaal, weet dan zeker dat je op elk gebied zal uitgedaagd worden.

 

 

Jouw verantwoordelijkheden

 • Samenwerking is binnen dit bedrijf heel belangrijk, daarom wordt ook van iedereen verwacht dat ze deelnemen aan de hele levenscyclus van het software product.
 • Dit betekent dus dat je verantwoordelijk zal zijn voor het analyseren, ontwikkelen, testen en onderhouden van verschillende producten die ze aan hun klanten aanbieden.

 

Jouw profiel

 • Naast een heel sterke kennis in .NET, heb je ook goede kennis van andere technologieën.
 • Naast kennis ben je ambitieus genoeg om je in de andere technologieën vast te bijten.
 • Je beschikt over een bachelor- masterdiploma in Industriële Informatica of gelijkgestelde studies in informatica
 • Leergierigheid is hier een must, omdat men hier steeds op zoek gaat naar het best presterende product waardoor één expertise nooit jouw doel mag zijn.
 • Je spreekt vlot Nederlands en Engels omdat je jouw kennis ook kenbaar moet kunnen maken.

 

Locatie: Hasselt

 

 

Ons aanbod

 • Het belangrijkste wat dit bedrijf te bieden heeft is de invulling van de functie. Ze bieden je een zeer uitdagende job met voldoende afwisseling. Hun complexe software en internationale klanten vragen het beste van elke werknemer.
 • Ze bieden je daarnaast ook een competitief salaris met een goed aangevulde voordelenpakket.
 • Ze bieden constante opleidingen en begeleiding aan om jouw kennis ook steeds up-to-date te houden.
 • Dankzij hun ligging (Corda Campus) zijn ze zowel via het openbare vervoer als met de wagen vlot bereikbaar.

 

Heb je interesse in deze vacature of ken je iemand die hierin geïnteresseerd kan zijn? Aarzel dan zeker niet om ons samen met je CV te contacteren via onderstaande knop. We zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur.

Description société

Austin Bright Technologies is een werving & selectie kantoor voor de IT-sector met een gespecialiseerde expertise richting software development. We bieden een persoonlijke en confidentiële dienstverlening met op maat gemaakte begeleiding naar je volgende professionele uitdaging. Je kan bij ons terecht voor vaste betrekkingen alsook voor freelance opdrachten.

In al onze contacten streven wij ernaar om succesvolle, lange termijn en wederzijds voordelige relaties te creëren.

Zoek je een partner die niet enkel naar je luistert maar die zich toewijdt om je bij te staan in het realiseren van jouw professionele ambities? Neem dan zeker contact op met onze consultants! Zij zitten graag eens met jou rond de tafel.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Analyst Programmer Database Developer Developer / Programmer SQL Server C# .NET