N° Référence: JVIT6006
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Austin Bright - .NET Ontwikkelaar

Réf.: JVIT6006

Bedrijf

 

Dit bedrijf, een internationale marktleider in de textielsector, is op zoek naar een gemotiveerde .NET developer om hun 8koppig softwareteam te versterken.

 

Ze zijn gevestigd in Kontich en er werken hier een 150tal mensen op deze locatie. Vanuit deze site verspreiden zij hun producten over meer dan 100 landen over heel de wereld. Om dit allemaal in goede banen te leiden hebben zij een omslachtige IT-infrastructuur met de bijhorende intern ontwikkelde softwareapplicaties.

 

 

Functie

 • Je komt terecht in het team dat verantwoordelijk is voor de volledig geïntegreerde marketing en e-Commerce platformen. Dit gebeurt volledig binnen het .NET framework.
 • Naast puur ontwikkeling ben je ook verantwoordelijk voor de analyse waarin jij jouw creativiteit qua verdere automatisering op los laat, het testen van de gemaakte oplossingen en het problem solving voor de software.
 • Je krijgt hier dus een gevarieerde bundel aan taken.

 

Profiel

 • Bij voorkeur heb je minstens 2 jaar ervaring in .NET. Heb je minder ervaring? Waag zeker je kans om jezelf te bewijzen.
 • Je hebt een goede kennis van C#, ASP.NET MVC / WebAPI, HTML, CSS, JavaScript en MS SQL Server
 • Je bent bekend met de Scrum ontwikkel methode.

 

Aanbod

 • Je komt terecht in een internationale werkomgeving waar automatisering meer en meer een prominente rol opneemt. Dit brengt interessante mogelijkheden met zich mee voor ontwikkelaars die de juiste inzet opbrengen.
 • Het besef van het belang van de gezondheid van de werknemers is hier zeker aanwezig. InHouse fitness met personal coach, vers fruit, fietsen, sportieve workshops,... zijn hier dagelijkse kost.
 • Daarnaast worden er ook tal van ontspanningsactiviteiten georganiseerd met het IT team. Kansen genoeg om je collega's ook op persoonlijke manier te leren kennen.
 • Er wordt een compleet salarispakket geboden dat bestaat uit een brutoloon dat volgens je ervaring wordt opgesteld (je startloon kan oplopen tot een € 55.000 per jaar), een bedrijfswagen met tankkaart, groepsverzekering en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques,...
 • Om ervoor te zorgen dat je kennis en ook op vooruit gaat kan je rekenen op een grondige begeleiding van je Senior collega's en de aangeboden bijscholingsmogelijkheden.

 

Heb je interesse in deze vacature? Bezorg ons dan je CV via onderstaande knop.

Description société

Austin Bright Technologies is een werving & selectie kantoor voor de IT-sector met een gespecialiseerde expertise richting software development. We bieden een persoonlijke en confidentiële dienstverlening met op maat gemaakte begeleiding naar je volgende professionele uitdaging. Je kan bij ons terecht voor vaste betrekkingen alsook voor freelance opdrachten.

In al onze contacten streven wij ernaar om succesvolle, lange termijn en wederzijds voordelige relaties te creëren.

Zoek je een partner die niet enkel naar je luistert maar die zich toewijdt om je bij te staan in het realiseren van jouw professionele ambities? Neem dan zeker contact op met onze consultants! Zij zitten graag eens met jou rond de tafel.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Analyst Programmer Developer / Programmer SQL Server ASP.NET C# .NET