N° Référence: CN147
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Austin Bright - Software Ontwikkelaar (met kennis in verschillende Technologieën)

Réf.: CN147

Context

 

Als vlot communicerende consultant ben je momenteel op zoek naar een bedrijf dat effectief met state of the art technologieën werkt. Omdat ze deel uitmaken van één van de grootste consultancy in België zijn ze actief in verschillende sectoren. Ze werken zowel op inspanning engagement, als project engagement met hun klanten waar ze hun kennis en ervaring aan deze 'verkopen'. De reden van hun zoektocht is omdat ze zich verder gaan specialiseren in Python en Azure.

 

 

Jouw verantwoordelijkheden

 • Dit bedrijf vertrekt vanuit de kennis en ervaring van hun werknemers en kijkt dan samen met hen naar de verschillende projecten.
 • Ze verwachten van jou enige expertise in een programmeertaal en een baseline van kennis in andere domeinen.
 • Dankzij hun eigen academie en R&D afdeling werken ze samen met jouw aan de uitbouw van jouw capaciteiten.

 

Jouw profiel

 • Je hebt al enige professionele ervaring in één van de verschillende domeinen zoals .NET / Angular / JavaScript / React / Python.
 • Je bent in het bezit van een bachelor- en/of masterdiploma in informatica of gelijkgesteld door ervaring.
 • Consultancy vereist van jou een zekere flexibiliteit, je staat open om van onder uw kerktoren te komen.
 • Omdat je bij klanten te werk wordt gesteld verwacht men van jou dat je je vlot kan uitdrukken in het Nederlands en Engels.
 • Leergierigheid is hier primordiaal. Dankzij de verschillende tools die hier aanwezig bent en de soorten projecten waaraan ze werken, wordt van je verwacht steeds up-to-date te zijn.

 

Ons aanbod

 • Een heel marktcomforme brutoloon van €2.400 dat naargelang van je ervaring, kennis en inzet na evaluatie kan herzien worden. Dit wordt aangevuld met een extralegale voordelenpakket met een bedrijfswagen, tankkaart, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, onkostenvergoeding, maaltijdcheques, GSM en laptop.
 • Naast een meer dan degelijke verloning kom je nu in een bedrijf terecht die ook mee denkt aan jouw toekomst als ontwikkelaar door een permanente opleiding via hun Academie en R&D afdeling.
 • Door deel uit te maken van een grote groep heb je ook een grotere kans om een passend project te vinden qua duur en technologie.

 

Heeft u interesse in deze vacature? Bezorg ons dan zo snel mogelijk u CV via onderstaande knop. Mijn collega's en ik zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van u kandidatuur.

Description société

Austin Bright Technologies is een werving & selectie kantoor voor de IT-sector met een gespecialiseerde expertise richting software development. We bieden een persoonlijke en confidentiële dienstverlening met op maat gemaakte begeleiding naar je volgende professionele uitdaging. Je kan bij ons terecht voor vaste betrekkingen alsook voor freelance opdrachten.

In al onze contacten streven wij ernaar om succesvolle, lange termijn en wederzijds voordelige relaties te creëren.

Zoek je een partner die niet enkel naar je luistert maar die zich toewijdt om je bij te staan in het realiseren van jouw professionele ambities? Neem dan zeker contact op met onze consultants! Zij zitten graag eens met jou rond de tafel.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Analyst Programmer Developer / Programmer Python JavaScript AngularJS ReactJS .NET