N° Référence: JVIT751425
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Austin Bright - Software Ontwikkelaar Webdevelopment

Réf.: JVIT751425

Zoek je een functie waarin je als ontwikkelaar een sleutelrol zal krijgen en veel autonomie zal terugvinden?

 

Dit bedrijf ontwikkelt een softwarepakket dat gebruikt wordt in de zorgsector. Ze hebben hier de laatste decennia een sterke reputatie in opgebouwd en ze zijn niet van plan om hierop in te gaan boeten.

 

Daarom zijn ze op zoek naar een softwareontwikkelaar die mee de verdere koers van het bedrijf gaat bepalen. Ze gaan namelijk de transitie maken naar een volledig webbased omgeving en hier zal deze ontwikkelaar de drijvende kracht achter zijn.

 

Ze zijn gevestigd in Antwerpen (dichtbij het knooppunt van de E313 met de ring) en er zijn 7 medewerkers werkzaam.

 

 

Functie

  • Je werkt mee aan het continue door ontwikkelen van het product. Dit gebeurt volledig vanop kantoor waardoor je je niet moet verplaatsen naar klanten.
  • Je bent medeverantwoordelijk voor de volledige omzetten naar een Web-based applicatie. Je geeft jouw input over wat volgens jou de beste aanpak is hieromtrent. Je geeft ook jouw mening over de beste te gebruiken technologieën.

 

Profiel

  • Je hebt een hogere opleiding in een informatica richting. Of in een richting voor de zorgsector en je hebt je omgeschoold. Bij voorkeur heb je minstens een eerste ervaring als softwareontwikkelaar.
  • Je brengt een goede kennis van Web technologieën mee. Zoals je hierboven kan lezen zal je zelf meebepalen met welke technologieën juist zal gewerkt worden.
  • De applicatie wordt nu ontwikkeld in WinDev omwille van de stabiliteit dat dit met zich meebrengt. Je bent dus bereid om je te verdiepen hierin om de overgangsperiode naar Web development te overbruggen. Je krijgt de nodige middelen om je WinDev kennis snel op punt te krijgen.

 

Aanbod

  • Flexibiliteit en autonomie zijn 2 pijlers binnen dit bedrijf. Je richt je werkdagen zelf in volgens jouw gevoel en kan ook makkelijk van thuis uit werken. Er wordt deadline gericht gewerkt en je bepaalt zelf mee deze deadlines.
  • Je krijgt hier de kans om een sleutelfiguur te worden in een succesvolle KMO. Je wordt de referentie binnen het bedrijf wanneer het aankomt op Web development.
  • Er wordt een horizontale en vlakke structuur gehanteerd. Je zal hier terecht komen tussen leuke collega's in een informele sfeer.
  • Je krijgt een competitief loon en tal van extralegale voordelen. Ook dit wordt afgestemd op jouw noden en voorkeuren

 

Heb je interesse in deze vacature?

 

Contacteer ons met je CV via onderstaande knop.

 

We zorgen voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur.

Description société

Austin Bright Technologies is een werving & selectie kantoor voor de IT-sector met een gespecialiseerde expertise richting software development. We bieden een persoonlijke en confidentiële dienstverlening met op maat gemaakte begeleiding naar je volgende professionele uitdaging. Je kan bij ons terecht voor vaste betrekkingen alsook voor freelance opdrachten.

In al onze contacten streven wij ernaar om succesvolle, lange termijn en wederzijds voordelige relaties te creëren.

Zoek je een partner die niet enkel naar je luistert maar die zich toewijdt om je bij te staan in het realiseren van jouw professionele ambities? Neem dan zeker contact op met onze consultants! Zij zitten graag eens met jou rond de tafel.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Developer / Analyst Programmer HTML / HTML5 JavaScript CSS / CSS3 C# .NET