N° Référence: JVIT7328239
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Austin Bright - Softwareontwikkelaar

Réf.: JVIT7328239

Dit bedrijf in Kontich heeft een softwarepakket ontwikkelt voor de verzekeringssector en hiermee hebben zij ondertussen meer dan 50% van de markt hiervoor in handen. Ze kunnen zich dus absolute marktleider noemen!

 

De reden voor dit succes? Een hoge kwalitatieve standaard in hun development cyclus, sterke opleidingstrajecten en bovengemiddelde verloningspakket voor hun developers!

 

Momenteel zijn hier 35 IT-specialisten aan het werk en zijn ze omwille van verdere groei op zoek naar een gedreven en gemotiveerde softwareontwikkelaar.

 

 

Functie

 

Je komt terecht in een gedreven team dat de volledige ontwikkelcyclus van het product verzorgt. Naast puur hands-on ontwikkelen zal je hier ook de analyses op je nemen.

 

Kwaliteit en clean code primeren binnen dit bedrijf en jij zal hier je steentje aan bijdragen. Om dit te onderhouden zorg je ervoor dat je kennis on point blijft aan de hand van de uitgebreide scholingsmogelijkheden.

 

 

Profiel

 • Je bent in bezit van een Masterdiploma. Bij voorkeur in een IT richting maar dit is niet noodzakelijk. Dit vul je aan met een eerste professionele ervaring.
 • Je hebt een sterke interesse in Software development (.NET of Java) en hebt ambities om hierin te groeien.
 • Daarnaast heb je ook een interesse in de verzekeringswereld aangezien je met een sectorspecifiek product werkt.

 

Aanbod

 • Je komt terecht in een gemotiveerd team en zal werken in een omgeving waar ambitie wordt aangemoedigd waardoor je een steile leercurve zal doorlopen.
 • Een bovengemiddeld salaris volgens je ervaring. Met 2 jaar ervaring kan hier bijvoorbeeld al € 3000 bruto verdienen afhankelijk van je kennis. Dit wordt aangevuld met een flexibel pakket dat je zelf kan samenstellen met alle mogelijke voordelen (bedrijfswagen, maaltijdcheques, netto vergoedingen, verzekeringen,...). Of wil je een hoger brutoloon? Dan is dit ook mogelijk.
 • Ontwikkelaars zijn hier de ruggengraat van het bedrijf en doorslaggevend voor het succes. Daarom worden zij hier in de watten gelegdmet bijvoorbeeld
 • Vele bijscholingsmogelijkheden
 • Zelf in te vullen werkdagen volgens glijdende uren
 • Keuze tussen een 38 of 40 uren week met bijhorende ADV dagen
 • Flexibiliteit in taken en verantwoordelijkheden volgens kennis en ambities
 • Dit alles zorgt bovendien voor een stabiel team met een laag personeelsverloop. Dit zorgt ervoor dat de kennis bij hun aanwezig blijft en deze zal natuurlijk met jou gedeeld worden.

 

Heb je interesse in deze vacature?

 

Laat ons dit weten en bezorg je CV 

 

 

Description société

Austin Bright Technologies is een werving & selectie kantoor voor de IT-sector met een gespecialiseerde expertise richting software development. We bieden een persoonlijke en confidentiële dienstverlening met op maat gemaakte begeleiding naar je volgende professionele uitdaging. Je kan bij ons terecht voor vaste betrekkingen alsook voor freelance opdrachten.

In al onze contacten streven wij ernaar om succesvolle, lange termijn en wederzijds voordelige relaties te creëren.

Zoek je een partner die niet enkel naar je luistert maar die zich toewijdt om je bij te staan in het realiseren van jouw professionele ambities? Neem dan zeker contact op met onze consultants! Zij zitten graag eens met jou rond de tafel.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Developer / Analyst Programmer Java / J2EE .NET