N° Référence: JVIT9006
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Austin Bright - Web Developer PHP

Réf.: JVIT9006

Zoek je een lokale job als Webontwikkelaar in succesvol bedrijf dat tussen de markleiders van hun sector behoort?

 

Dit bedrijf in de regio van Tienen is op zoek naar een PHP-ontwikkelaar om hun IT-team te versterken. Dit team staat in voor het ontwikkelen van webapplicaties en webshops voor hun klanten. Omwille van een sterke toename in de vraag hiernaar gaan ze hier nog extra op inzetten en in investeren om dit team uit te breiden.

 

Het team bestaat momenteel uit een 5tal webontwikkelaars en een teamleader.

 

 

Functie

 • In teamverband bouw je nieuwe webshops en tools en verbeter je de reeds bestaande applicaties. Je werkt volledig op maat van de klant of op de intern ontwikkelde SaaS platformen.
 • Je houdt nieuwe trends in de markt hieromtrent in de gaten en denkt actief mee met de gebruikers en andere stakeholders om tot het optimaal resultaat te komen.
 • Er wordt van je verwacht dat je fullstack PHP / React zal gaan werken. Heb je nog wat bijscholing om dit te bereiken? Geen probleem, dit zal voorzien worden.

 

Profiel

 • Je hebt een hogere opleiding in een IT richting voltooid en bij voorkeur heb je reeds een eerste ervaring in PHP-development opgedaan.
 • Kan je ook overweg met React en weet je hoe je moet werken met Symfony en/of Magento? Dan heb je een streepje voor.
 • Aangezien het development departement een sterke groei kent ben je stressbestendig en wil je mee je schouders zetten onder deze verdere uitbouw hiervan. Dit brengt natuurlijk interessante mogelijkheden voor jou mee voor je verder carrièreverloop.

 

Aanbod

 • Woon je in Vlaams-Brabant? Dan zal je hier makkelijk met de wagen kunnen gaan werken zonder fileleed. Er wordt een bedrijfswagen voorzien als je reeds een jaar professionele ervaring kan voorleggen en er is parkeergelegenheid voorzien.
 • Er heerst een leuke sfeer in het team maar ook doorheen heel het bedrijf. Er worden leuke activiteiten gepland met je IT-collega's maar er wordt ook jaarlijks een groot bedrijfsfeest georganiseerd.
 • Om ervoor te zorgen dat je de juiste bijscholing kan krijgen wordt er een individueel opleidingsbudget voorzien om je kennis bij te schaven.
 • Ben je een vroege vogel of eerder een uitslaper, voor beide geen probleem. Je kan je werkdag starten tussen 07.30u en 09.30u.
 • Voor je prestaties krijg je interessante verloning dat bestaat uit een brutoloon, nettovergoedingen, groepsverzekering, een bedrijfswagen (afhankelijk van je ervaring),...

 

Heb je interesse in deze vacature?

 

Bezorg ons dan zo snel mogelijk je CV via onderstaande knop.

 

We zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur.

Description société

Austin Bright Technologies is een werving & selectie kantoor voor de IT-sector met een gespecialiseerde expertise richting software development. We bieden een persoonlijke en confidentiële dienstverlening met op maat gemaakte begeleiding naar je volgende professionele uitdaging. Je kan bij ons terecht voor vaste betrekkingen alsook voor freelance opdrachten.

In al onze contacten streven wij ernaar om succesvolle, lange termijn en wederzijds voordelige relaties te creëren.

Zoek je een partner die niet enkel naar je luistert maar die zich toewijdt om je bij te staan in het realiseren van jouw professionele ambities? Neem dan zeker contact op met onze consultants! Zij zitten graag eens met jou rond de tafel.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Developer / Analyst Programmer PHP Symfony