Présentation société Voir les autres offres
   
 

AXA Belgium - Scrum Master & Digital Expert

Context

 

Binnen de afdeling Digital maak je deel uit van het Digital Delivery Team, met als doel digitale business te ontwikkelen voor AXA Belgium.

 

Je werkt samen met digitale experts in SEO, rapportering (GA/Power BI), Insights, UX & UI, webmasters & Front End-ontwikkelaars en externe partners, maar ook met tal van diverse interne stakeholders (Marketing, IT, Legal, Distribution, Front & Back Office, ...). 

 

Je formuleert strategische aanbevelingen door een duidelijke en gemeenschappelijke digitale visie te definiëren, door roadmaps te creëren en door het juiste budget en de juiste middelen en prioriteiten toe te wijzen.

 

Je creëert sterke banden tussen business en IT om digitale projecten af te leveren in overeenstemming met alle vooropgestelde eisen inzake kwaliteit, termijn, reikwijdte en budget.

 

 

Jouw taken

 • Je bereidt jaarlijks een digitale roadmap voor, met zowel onze eigen projecten als digitale projecten van de meeste andere AXA-afdelingen.
 • Je leidt de backlog en garandeert dat de projecten gerealiseerd worden volgens het Otobosoq-principe. Je verzekert de transparante communicatie hierover.
 • Je definieert en organiseert de werkwijze en de planning van UI Designers, Webmasters, HTML-ontwikkelaars en Digitale copywriters (SEO-experts), maar ook van digitale externe bureaus.
 • Je verzekert het budgetbeheer, het beheer van bureaus, het administratieve beheer van externe middelen enz.
 • Je vergemakkelijkt het werk van de technische experts van het team en je geeft de teamleden verantwoordelijkheden.
 • Je versterkt zelf de digitale technische deskundigheid van het team, en ook door voortdurend op zoek te gaan naar nieuwe best practices en de nieuwste innovaties, en je verzekert de kennisoverdracht.
 • Je werkt mee aan de definitie van de 'Digital One Work Logic' en verdedigt deze, en je verzekert dat alle digitale leveringen coherent en consistent zijn.
 • Je versterkt de digitale deskundigheid van de stakeholders door hiervoor hun SPOC te zijn, door samen te creëren, nieuwe digitale ideeën voor te stellen, pijnpunten op te lossen enz.
 • Je verzekert dat de behoeften van de gebruikers altijd centraal staan in onze leveringen, rekening houdend met de businessprioriteiten, door de juiste gegevensreflex (kwantiteit en kwaliteit) te hebben en die geleidelijk te delen met anderen

 

Jouw profiel

 • Je hebt minstens 2 jaar werkervaring als Scrum Master in een Agile-omgeving waar je zorgvuldig Scrum-principes, -praktijken en -theorie hebt toegepast, en je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in het Digitale domein en met projectbeheer.
 • Je bent tweetalig NL/EN, met een goede kennis van het FR, of tweetalig FR/EN, met een goede kennis van het NL.
 • Je kan je aanpassen aan verschillende producten en segmenten met betrekking tot je deskundigheidsdomein (bv.: Corpo, Retail, Life enz.).
 • Je hebt een diepgaande kennis van de technische aspecten van UI-ontwerp, webmastering en digitale copywriting.
 • Je hebt met verschillende CMS-systemen gewerkt - eerdere ervaring met Sitecore is een sterke troef.
 • Je kan bogen op een eerdere ervaring met Change Management.
 • Je hebt uitstekende vaardigheden op het vlak van communicatie, stakeholderbeheer en mentoring; je stelt co-creatie met het team en de interne stakeholders op prijs.
 • Je hebt goede analytische en rapporteringsvaardigheden: je bent in staat om gegevens en rapporten te analyseren; je kan op basis van die gegevens adequate voorstellen formuleren.
 • Deskundige organisatievaardigheden zijn een must.

Description société

AXA heeft de ambitie om wereldwijd uit te groeien tot de referentie binnen haar vak: financiële bescherming. Als bank, als verzekeraar en als belegger. AXA is wereldwijd aanwezig en heeft 140.000 medewerkers, 50 miljoen klanten, een omzet van 80 miljard euro en beheert 900 miljard euro aan activa. De AXA Groep in België stelt meer dan 6.000 mensen tewerk, in heel wat verschillende vestigingen en departementen. Elk met hun eigen veelzijdigheid. En dat maakt het nu net zo boeiend. Het is een bedrijf vol kansen en mogelijkheden. Om te groeien, uiteraard. Maar vooral ook om persoonlijke verantwoordelijkheid op te nemen. Want dat is precies de bedrijfscultuur van AXA. We verwachten initiatief en dynamiek en stellen daar permanente opleidingen tegenover. Met een job bij AXA blijf je altijd in beweging. Jouw persoonlijkheid staat voor ons centraal. Dynamisme, creativiteit, organisatorisch talent en teamwork zijn hierbij de sleutelwoorden.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : UX / UI Specialist Digital Marketer SEO / SEA Specialist CMS Scrum Agile