N° Référence: R16732
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Brainbridge - Senior System Engineer

Réf.: R16732

Wat houdt deze functie in

 • De directie ICT Infrastructuur en Technologie (IIT) staat in voor de continuïteit van de ICT dienstverlening. Ze focust op een constante servicekwaliteit die vastgelegd is in duidelijke en opvolgbare "service levels", een concurrerende prijs en een open en constructieve sfeer met hun voornaamste belanghebbenden. De directie wendt zijn technologische- en proceskennis aan om deskundig te adviseren over de architectuur van de technische infrastructuur voor toepassingen, het beheer en de optimalisatie ervan. 
 • Binnen IIT en de dienst AHA zorgt het team 'Application Integration MOM' ervoor dat applicaties met elkaar integreren met de hulp van Message Oriented Middleware (MOM). Deze Middleware laat onze klanten toe om backend applicaties met elkaar én met de buitenwereld te connecteren. Enkele voorbeelden hiervan zijn onder andere de communicatie met Banksys, Mobile Pay, Mobile Sign, Mobile Cash, Payconiq en zoveel meer.
 • De tools waar ons team onder andere verantwoordelijk voor is, zijn IBM MQ, Banksys GateWay, ETS en MTS.
 • In de toekomst worden integratie noden een heel belangrijke schakel in verschillende projecten (vb. i.k.v. C25, OneFuture, Touch, BigData, API's...).
 • We hebben jou nodig om samen dit robuust en stabiel messaging framework te ondersteunen en verder uit te bouwen.

 

Wat verwachten we van jou?

 • Binnen het team Application Integration MOM kan je aan de slag als systeemdeskundige. Je krijgt onmiddellijk operationele opdrachten en bijbehorende verantwoordelijkheden, en leert op die manier de systemen kennen om verder te groeien als Middleware specialist.
 • Na een korte opleiding- en inwerkperiode ga je samen met je collega's Middleware opzetten, installeren en onderhouden op open systemen (Windows en Linux), Zos en Cloud native platformen. Hierdoor kom je in aanraking met alle mogelijke aspecten van message oriented Middleware en de toepassingen die hiervan gebruik maken.
 • Je werkt nauw samen met collega's in een hecht team dat werkzaam is in een uitdagende en veranderende omgeving. Je bent en aanspreekpunt voor de ICT en IIT teams die met Message Oriented Middleware vragen zitten. Je denkt samen met hen mee en zoekt een geschikte oplossing voor hun vraag. Je werkt mee aan projecten die nieuwe functionaliteiten en/of optimalisaties opleveren.

 

Profiel en Opleiding

 • Je bent in het bezit van: een bachelor- of masterdiploma Informatica, Master Industriële Wetenschappen ICT, Master Ingenieurswetenschappen optie Computerwetenschappen, Master Ingenieurswetenschappen optie Elektrotechniek, Master Handelsingenieur Beleidsinformatica, Master Economische Wetenschappen met aanvullende opleiding Informatica of gelijkwaardig door ervaring.
 • Je hebt een gedreven en dynamische persoonlijkheid. Je bent assertief, overtuigend en diplomatisch. Je neemt graag verantwoordelijkheden en je bent in staat zelfstandig en probleemoplossend te werken. Hiertoe zijn organisatorische vaardigheden en flexibiliteit belangrijk, maar ook de bereidheid om je handen uit je mouwen te steken en in de bits en bytes of de technische documentatie te duiken.
 • Je staat communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk, gezien je regelmatig met interne klanten, externe partijen en Cognizant in contact komt.
 • Je werkt graag projectmatig en kan op een constructieve en professionele manier samenwerken met collega's binnen het team en doorheen de organisatie in een soms tijdskritische omgeving.
 • Je kunt de zaken conceptueel uitdenken en beschikt over een stevige dosis analyse- en synthesevaardigheden. Je zoekt creatieve oplossingen die beantwoorden aan de gestelde eisen en garandeert daarbij de continuïteit van de bestaande processen en systemen. Je bent resultaatsgericht met oog voor risico's en kwaliteit.
 • Kennis of ervaring in één of meerdere van onderstaande technologie-domeinen is een pluspunt maar geen vereiste:
  • open systemen (Windows en Linux), Zos of Cloud native platformen
  • Perl, Java, Cobol
  • IBM WebSphere MQ, JMS
  • DB2, Oracle
 • Locatie: Je gaat aan de slag met als standplaats LeuBrust (Leuven Brusselse Steenweg) of CCM1 (Mechelen Egide Walschaertsstraat). In deze functie kan het voorkomen dat je buiten de kantooruren zal werken tijdens releasemomenten. Verder zal je na je inwerkperiode meedraaien in een permanentieregeling met de andere Application Integration collega's.

Description société

Brainbridge was founded in 1998 as a small independent company but with a great vision: “to be a market leader in the provision of innovative WorkForce & IT solutions”. Since then, Brainbridge has grown out to be a strong and reliable ally for all flexible staffing and IT business continuity challenges.

We started as a mono-disciplinary company but can now call ourselves a Hybrid WorkForce Partner with the ability to provide not only suitable IT Professionals but also contract management, high potential young graduates, engineering profiles and MSP services.

In 2013 we moved to brand new offices, located right next to our former headquarters at the Noorderlaan in Antwerp. With 900 square meters of office space, our ambitions to grow even further are well covered.

In 2016 Brainbridge IT Staffing managed a turnover of 30,5 million euro with a total of 225 contracts and a team consisting of 15 people.

As we are growing fast, our team now consists of 23 people.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : System Engineer / Administrator Middleware Linux Cloud