N° Référence: CRP37108 SSE
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Brunel - Developer (Java en .NET)

Réf.: CRP37108 SSE

Hey Javajaan of .NET'er. Ja jij! Zit Java of .NET doordrongen in je bloed? Wil je jouw expertise als Developer ten volste benutten? Buig jij je altijd over de beste manier om een project te realiseren?

 

 

Over deze functie

  • Als Javajaan of .NET'er ligt jouw focus op het ontwikkelen en onderhouden van websites, webapplicaties, interfaces en andere toepassingen
  • Samen met je Developer squad draag je bij aan het ontwerp en ontwikkeling van nieuwe technologieën
  • De vertaalslag maken van technische specificaties in duidelijke Java/.NET programmatuur

 

Vereisten

  • Bachelor of Master in een informaticarichting (of een stevige rugzak aan ervaring)
  • Je bent een krak op het gebied van Java/ J2EE (bijhorende frameworks, WebServices, etc.) of het .NET framework 
  • Je maakt het verschil, omdat je droomt in Java of .NET
  • Je barst uit je vel van leergierigheid en bent sterk analytisch. Hierbij heb je ook nog eens oog voor detail en kwaliteit.
  • See-feel-change; je bent bekend met de aanpak van Scrum en krijgt hiervan nieuwe energie.

 

Aanbod

 

We zien het als onze missie om jou van een aantrekkelijke carrière te voorzien en jouw vakmanschap te delen met onze klanten waar je uitdagende projecten krijgt voorgeschoteld. In ruil voor je vakmanschap krijg je een uitgebreid loonspakket (salaris, aangevuld met 12 extra ADV-vakantiedagen eindejaarspremie, maaltijdcheques, ecocheques, hospitalisatie- en groepsverzekering en meer). Daarnaast houden we rekening met je woonplaats, zodat je een goede werk- privé balans kan behouden. 

 

Waarom nog langer wachten en niet meteen op deze vacature solliciteren?

Description société

Brunel bemiddelt specialisten voor uiteenlopende korte en langere opdrachten, specialistische en multidisciplinaire projecten door middel van projectsourcing in de business lines Engineering, ICT en Life Sciences.

Brunel België bedient de Belgische markt vanuit 3 kantoren: het hoofdkantoor Mechelen en satelliet kantoren Gent en Genk. Brunel vertrekt vanuit de specifieke wensen en noden van haar klanten en biedt oplossingen op maat in diverse disciplines. De organisatie in België wordt vertegenwoordigd door ruim 300 consultants op locatie, die ondersteund worden door een team van ruim 40 stafmedewerkers.

De IT-afdelingen van bedrijven en overheden zijn voortdurend in beweging, wat vraagt om flexibiliteit van mensen die volledig up-to-date zijn binnen hun kennisgebied. Haar IT-specialisten staan voor resultaatgerichte oplossingen, betrokkenheid en toekomstvisie. Brunel biedt daarnaast brede C-dienstverlening in de vorm van Training & Advies en Projectrealisatie. Zowel op strategisch, organisatorisch als op uitvoerend niveau. Brunel richt zich daarbij op de IT-organisatie, infrastructuren en applicatieontwikkeling. De dienstverlening strekt zich uit van advies en auditing tot implementatie en beheer.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Analyst Programmer Developer / Programmer Java / J2EE .NET