N° Référence: CRP30448 KST
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Brunel - Helpdesk IT

Réf.: CRP30448 KST

Help!! Mijn PC start niet op, ik krijg mijn mail niet open, ik kan niet printen, Ik kan niet inloggen van thuis...

Alledaagse It problemen waar we allemaal mee te maken krijgen.

 

Slimme ICT'ers zijn van onschatbare waarde voor onze klanten. 

We zijn daarom op zoek naar jou!

 

Goed opgeleid, een kei in jouw vakgebied, en vooral gemotiveerd om samen met andere ICT-professionals vanuit een organisatie een belangrijke steen bij te dragen.

 

 

Profiel

 • Communicatie is uw 2de nature.
 • Jouw klanten verder helpen en ondertussen kennis op doen, daar krijg je voldoening van
 • Je hebt een zeer goede kennis van IT. Deze kunnen zich situeren op niveau van Hardware (PC, laptop, server, printers) of software.
 • Est-ce que tu parles français? Ah oui, bien sûr!
 • I know what being a team player means
 • Adedia company 60K aministratief de binnenkomende It problemen verwerken, schrikt je niet af. (ticketing systeem, etc.)

 

Aanbod

 • Wij bieden je een uitdagende functie binnen een stabiele omgeving
 • Een uitdagende baan binnen een internationale organisatie met een work Hard en play Hard mentaliteit.
 • Aantrekkelijk loonpakket aangevuld met interessante voordelen (firmawagen, tankkaart, maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering...).
 • Een functie waarin je jezelf kan blijven ontplooien.
 • Reële doorgroeimogelijkheden.

 

Ben jij de helpdeskmedewerker die we zoeken... bezorg ons nu je CV!

Description société

Brunel bemiddelt specialisten voor uiteenlopende korte en langere opdrachten, specialistische en multidisciplinaire projecten door middel van projectsourcing in de business lines Engineering, ICT en Life Sciences.

Brunel België bedient de Belgische markt vanuit 3 kantoren: het hoofdkantoor Mechelen en satelliet kantoren Gent en Genk. Brunel vertrekt vanuit de specifieke wensen en noden van haar klanten en biedt oplossingen op maat in diverse disciplines. De organisatie in België wordt vertegenwoordigd door ruim 300 consultants op locatie, die ondersteund worden door een team van ruim 40 stafmedewerkers.

De IT-afdelingen van bedrijven en overheden zijn voortdurend in beweging, wat vraagt om flexibiliteit van mensen die volledig up-to-date zijn binnen hun kennisgebied. Haar IT-specialisten staan voor resultaatgerichte oplossingen, betrokkenheid en toekomstvisie. Brunel biedt daarnaast brede C-dienstverlening in de vorm van Training & Advies en Projectrealisatie. Zowel op strategisch, organisatorisch als op uitvoerend niveau. Brunel richt zich daarbij op de IT-organisatie, infrastructuren en applicatieontwikkeling. De dienstverlening strekt zich uit van advies en auditing tot implementatie en beheer.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Helpdesk / Support Operator Desktop / PC Hardware