N° Référence: CRP29528 JDE
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Brunel - .NET Developer

Réf.: CRP29528 JDE

C# en .NET? C hekje en punt net? Nee, natuurlijk niet, C-sharp en DotNET is hetgeen waar we het hier over hebben! .NET Development, ook helemaal jouw ding?

Lees dan snel verder!

 

 

Taken

  • Natuurlijk hoeven we je niet uit te leggen wat deze mensen doen voor job, want voor jou is dit dagelijkse kost. Maar voor diegene die graag wat meer informatie willen, here it comes.
  • De hoofdtaak is natuurlijk het ontwikkelen opleveren van websites, (Web)applicaties, interfaces en andere toepassingen.
  • Enkele zaken die hierbij komen kijken zijn de analyse, het design, ondersteuning bij testing, documentatie en eventuele begeleiding van Junior collega's.

 

Profiel

 

Bekend met de volgende skills?:

  • Gebruik van het .NET 4.5.2 framework
  • C# development in combinatie met enkele front-end en back-end skills (denk aan AngularJS, maar ook aan CQRS en WebAPI's)
  • Agile way of thinking and working

 

En ben je ook nog eens iemand die zelfstandig en proactief kan werken? Twijfel dan niet langer en solliciteer snel! 

 

 

Aanbod

 

Bij Brunel staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een accountmanager van Brunel begeleid. Dit alles gaat samen met een gepast salaris, dertiende maand, een bedrijfswagen, 12 ADV dagen bovenop de wettelijke vakantiedagen, een groepsverzekering, een hospitalisatieverzekering en leuke groepsevenementen!

 

Je hebt bij Brunel niet alleen de zekerheid van een contract onbepaalde duur, maar ook van een carrière!

Description société

Brunel bemiddelt specialisten voor uiteenlopende korte en langere opdrachten, specialistische en multidisciplinaire projecten door middel van projectsourcing in de business lines Engineering, ICT en Life Sciences.

Brunel België bedient de Belgische markt vanuit 3 kantoren: het hoofdkantoor Mechelen en satelliet kantoren Gent en Genk. Brunel vertrekt vanuit de specifieke wensen en noden van haar klanten en biedt oplossingen op maat in diverse disciplines. De organisatie in België wordt vertegenwoordigd door ruim 300 consultants op locatie, die ondersteund worden door een team van ruim 40 stafmedewerkers.

De IT-afdelingen van bedrijven en overheden zijn voortdurend in beweging, wat vraagt om flexibiliteit van mensen die volledig up-to-date zijn binnen hun kennisgebied. Haar IT-specialisten staan voor resultaatgerichte oplossingen, betrokkenheid en toekomstvisie. Brunel biedt daarnaast brede C-dienstverlening in de vorm van Training & Advies en Projectrealisatie. Zowel op strategisch, organisatorisch als op uitvoerend niveau. Brunel richt zich daarbij op de IT-organisatie, infrastructuren en applicatieontwikkeling. De dienstverlening strekt zich uit van advies en auditing tot implementatie en beheer.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Analyst Programmer Developer / Programmer ASP.NET C# .NET