N° Référence: CRP30524 SSE
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Brunel - Project Manager Algemeen

Réf.: CRP30524 SSE

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Voor onze eindklant zijn wij op zoek naar een technisch projectmanager. Ben jij gedreven om het beste uit jezelf te halen en sta jij open voor nieuwe uitdagingen, dan is Brunel op zoek jou!

 

 

Taken

 • Je bent het aanspreekpunt voor klanten en de spil in het Web om samen met afdelingen met het doel nieuwe diensten te implementeren.
 • Afhankelijk van de behoeftes van de klant, wordt jouw project samengesteld. Daardoor is geen enkel traject hetzelfde.
 • Je bent eindverantwoordelijk voor verschillende projecten bij de klant. Voor deze projecten bewaak je de kwaliteit door de risico's te analyseren en tegenmaatregelen te nemen.
 • Daarnaast beheer je de (commerciële) doelstellingen van de projecten en ben je voorspellend met betrekking tot de doorlooptijden en Nps.
 • Intern ben je verantwoordelijk voor het opstellen van benodigde resources, het opstellen van de planningen en de budgetten op in een projectplan.
 • Verder geef je functioneel sturing aan multidisciplinaire teams en bewaak je de prestaties van de keten, je zorgt voor draagvlak door goede communicatie richting de opdrachtgever en de stakeholders.

 

Profiel

 • Projectmatig werken ervaring met IT-projecten
 • Ervaring met technische implementaties in IT-tools
 • Uitstekende communicatieve, bestuurlijke en commerciële vaardigheden en ervaring met stake-holder management
 • Een uitstekend analytisch denk -en organisatievermogen
 • Goede beheersing van het Nederlands en Engels in woord en geschrift
 • Kennis van Software (Java, .NET)

 

Aanbod

 

We zien het als onze missie om jou van een aantrekkelijke carrière te voorzien en jouw vakmanschap te delen met onze klanten waar je uitdagende projecten krijgt voorgeschoteld. In ruil voor je vakmanschap krijg je een uitgebreid loon pakket (salaris, aangevuld met 12 extra ADV-vakantiedagen eindejaarspremie, maaltijdcheques, ecocheques, hospitalisatie- en groepsverzekering en meer). Daarnaast houden we rekening met je woonplaats, zodat je een goede werk- privé balans kan behouden.

 

Waarom nog langer wachten en niet meteen solliciteren!

Description société

Brunel bemiddelt specialisten voor uiteenlopende korte en langere opdrachten, specialistische en multidisciplinaire projecten door middel van projectsourcing in de business lines Engineering, ICT en Life Sciences.

Brunel België bedient de Belgische markt vanuit 3 kantoren: het hoofdkantoor Mechelen en satelliet kantoren Gent en Genk. Brunel vertrekt vanuit de specifieke wensen en noden van haar klanten en biedt oplossingen op maat in diverse disciplines. De organisatie in België wordt vertegenwoordigd door ruim 300 consultants op locatie, die ondersteund worden door een team van ruim 40 stafmedewerkers.

De IT-afdelingen van bedrijven en overheden zijn voortdurend in beweging, wat vraagt om flexibiliteit van mensen die volledig up-to-date zijn binnen hun kennisgebied. Haar IT-specialisten staan voor resultaatgerichte oplossingen, betrokkenheid en toekomstvisie. Brunel biedt daarnaast brede C-dienstverlening in de vorm van Training & Advies en Projectrealisatie. Zowel op strategisch, organisatorisch als op uitvoerend niveau. Brunel richt zich daarbij op de IT-organisatie, infrastructuren en applicatieontwikkeling. De dienstverlening strekt zich uit van advies en auditing tot implementatie en beheer.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Project Manager Program Manager Java / J2EE .NET