N° Référence: CRP 30448 BEY
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Brunel - Super Support

Réf.: CRP 30448 BEY

Ben jij iemand waarbij het woord IT-problemen niet in je woordenboek staat, maar enkel oplossingen? Lees dan snel verder!

 

 

Taken

  • Via tickets komen er ICT-incidenten binnen die je samen met je collega's van de supportafdeling probeert af te werken.
  • Het liefst los je alle problemen zelf op en dat probeer je in eerste instantie ook. Zo kan er bijvoorbeeld bij een nieuwe aanwerving een user moeten worden aangemaakt in AD.
  • Wat als er daarna nog iets moet gebeuren op de servers? Geen probleem! Dan werk je samen met je collega-system engineers die de klant verder op weg helpen met zijn probleem.

 

Vereisten

  • Klantgericht - de klant is koning en als deze met een issue zit maak jij er jouw taak van om deze ASAP op te lossen!
  • Talenknobbel - je kan communiceren in verschillende talen, niet dat je 3-talig moet zijn maar je kan je behelpen!
  • Accuraat - als er een incident is, dan zorg je er voor dat alles goed gedocumenteerd wordt en dat de klant steeds goed op de hoogte wordt gehouden van het proces!
  • Teamplayer - je bent een tandem met je collega's, together everyone achieves more!
  • Innovatief - voor jou is het niet genoeg om een probleem op te lossen, je wil er ook voor zorgen dat deze in de toekomst niet meer voorkomt!

 

Aanbod

 

The return? Een werkgever die in je gelooft en investeert om je verder te ontwikkelen. Een vast contract met mooie extra's, zoals 12 ADV-dagen, een eindejaarspremie en nog veel meer. And not to mention, we houden rekening met de perfecte work-life balance voor jou. 

Description société

Brunel bemiddelt specialisten voor uiteenlopende korte en langere opdrachten, specialistische en multidisciplinaire projecten door middel van projectsourcing in de business lines Engineering, ICT en Life Sciences.

Brunel België bedient de Belgische markt vanuit 3 kantoren: het hoofdkantoor Mechelen en satelliet kantoren Gent en Genk. Brunel vertrekt vanuit de specifieke wensen en noden van haar klanten en biedt oplossingen op maat in diverse disciplines. De organisatie in België wordt vertegenwoordigd door ruim 300 consultants op locatie, die ondersteund worden door een team van ruim 40 stafmedewerkers.

De IT-afdelingen van bedrijven en overheden zijn voortdurend in beweging, wat vraagt om flexibiliteit van mensen die volledig up-to-date zijn binnen hun kennisgebied. Haar IT-specialisten staan voor resultaatgerichte oplossingen, betrokkenheid en toekomstvisie. Brunel biedt daarnaast brede C-dienstverlening in de vorm van Training & Advies en Projectrealisatie. Zowel op strategisch, organisatorisch als op uitvoerend niveau. Brunel richt zich daarbij op de IT-organisatie, infrastructuren en applicatieontwikkeling. De dienstverlening strekt zich uit van advies en auditing tot implementatie en beheer.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Helpdesk / Support Operator Desktop / PC Windows Server Hardware