N° Référence: CRP 30448 BEY
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Brunel - Support

Réf.: CRP 30448 BEY

Je bent het eerste aanspreekpunt bij IT-problemen. Problemen komen binnen via tickets en dan is het jouw taak om je daarover te ontfermen. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan snel verder!

 

 

Profiel

 

Je gaat mensen helpen en bent de basis van de IT. Werk jij niet en is er een probleem, dan worden mensen radeloos! Je zoekt elke keer weer naar nieuwe oplossingen. Bij elk probleem probeer je ervoor te zorgen dat het probleem in de eerste plaats opgelost geraakt en in de tweede plaats het zich niet meer voordoet!

 

 

Vereisten

  • Iemand die durft te praten - en in hoe meer talen, hoe liever!
  • Een leerkracht - je gidst je klant naar de juiste oplossing met jouw kennis!
  • Een IT'er - je kan met Hardware- (PC, laptop, server, printers) of software-gerelateerde problemen om!
  • Een people person - je werkt graag met én voor mensen!
  • Gestructureerd - je registreert op een juiste wijze de tickets en geeft problemen aan de juiste persoon door als je niet verder kan helpen!

 

Aanbod

 

We zien het als onze missie om jou van een aantrekkelijke carrière te voorzien en jouw vakmanschap te delen met onze klanten waar je uitdagende projecten krijgt voorgeschoteld. In ruil voor je vakmanschap krijg je een uitgebreid loonspakket (salaris, aangevuld met 12 extra ADV-vakantiedagen eindejaarspremie, maaltijdcheques, ecocheques, hospitalisatie- en groepsverzekering en meer). Daarnaast houden we rekening met je woonplaats, zodat je een goede werk- privé balans kan behouden. Waarom nog langer wachten en niet meteen solliciteren?

Description société

Brunel bemiddelt specialisten voor uiteenlopende korte en langere opdrachten, specialistische en multidisciplinaire projecten door middel van projectsourcing in de business lines Engineering, ICT en Life Sciences.

Brunel België bedient de Belgische markt vanuit 3 kantoren: het hoofdkantoor Mechelen en satelliet kantoren Gent en Genk. Brunel vertrekt vanuit de specifieke wensen en noden van haar klanten en biedt oplossingen op maat in diverse disciplines. De organisatie in België wordt vertegenwoordigd door ruim 300 consultants op locatie, die ondersteund worden door een team van ruim 40 stafmedewerkers.

De IT-afdelingen van bedrijven en overheden zijn voortdurend in beweging, wat vraagt om flexibiliteit van mensen die volledig up-to-date zijn binnen hun kennisgebied. Haar IT-specialisten staan voor resultaatgerichte oplossingen, betrokkenheid en toekomstvisie. Brunel biedt daarnaast brede C-dienstverlening in de vorm van Training & Advies en Projectrealisatie. Zowel op strategisch, organisatorisch als op uitvoerend niveau. Brunel richt zich daarbij op de IT-organisatie, infrastructuren en applicatieontwikkeling. De dienstverlening strekt zich uit van advies en auditing tot implementatie en beheer.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Helpdesk / Support Operator Desktop / PC Hardware