N° Référence: CRP38168
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Brunel - System Engineer

Réf.: CRP38168

Als jouw vrienden netwerkproblemen hebben, weten ze precies bij wie ze moeten zijn. Jij vindt namelijk altijd waar de kink in de kabel zit. Dat lukt je trouwens ook feilloos op je werk, als system engineer. Klinkt dit bekend in je oren en ben je toe aan een breder palet aan opdrachtgevers? Solliciteer dan vandaag!

 

 

Over deze functie

 • Als system engineer kan je bij verschillende opdrachtgevers aan de slag. Bij welke jij terechtkomt, hangt af van jouw voorkeur. Maar één ding is zeker: alles wat je doet, begint bij goed klantcontact. Werknemers van jouw opdrachtgever kloppen namelijk regelmatig bij je aan met vragen en problemen. Aan jou de taak om stevig door te vragen en met hen mee te denken, zodat je efficiënt tot een oplossing komt. Soms komt er wat haast bij kijken, bijvoorbeeld als iemand tijdens zijn presentatie uit het netwerk is gezet. Enige flexibiliteit en stressbestendigheid is dus geen overbodige luxe.
 • Daarnaast draag je samen met je team de zorg voor (deel)producten en diensten binnen je vakgebied. Je organiseert bijvoorbeeld geregeld updates, of je werkt aan nieuwe releases, documenteert over het functioneren van de systemen en treedt preventief op om storingen te voorkomen.
 • Bovendien doe je er alles aan om de systemen zo goed mogelijk te beschermen tegen malware.
 • Natuurlijk volg je ook de actualiteiten binnen jouw branche, zodat je nieuwe ontwikkelingen direct door kan voeren in je werk.

 

Vereisten

 

Als systeembeheerder is het uiteraard logisch dat je meer dan een beetje weet van ICT. Daarom heb je het liefst: 

 • Ervaring met Agile
 • Een bachelordiploma of masterdiploma bij voorkeur in de richting informatica
 • Ervaring met load balancing, implementaties en troubleshooting
 • Grondige kennis van Windows operating systemen (Client en Server)
 • Kennis van VMware, Citrix, Linux, XenApp,...

 

Aanbod

 

We vragen veel van je, maar het allerbelangrijkst is dat je de drive hebt om beter te worden in je vak. Brunel zet namelijk in op groei! Voel je aan dat je nood hebt aan opleiding in je vakgebied? Schroom dan niet om jouw vaste Brunelcoach aan te klampen. Hij of zij denkt graag met je mee. Die coach, een Account Manager, stelt je trouwens ook voor aan de meest interessante opdrachtgevers.

 

En dit bieden we je nog meer: 

 • Een gepast salaris met dertiende maand
 • 12 ADV dagen bovenop de wettelijke vakantiedagen
 • Een groepsverzekering waarmee je kan sparen voor je pensioen
 • Sectorpremie en een fijne hospitalisatieverzekering
 • Leuke groepsevenementen zoals Welcome On Board, jaarmeeting, nieuwjaarsfeest, sportactiviteiten, ... 

Wacht niet langer en solliciteer gauw voor onze functie als system engineer!

Description société

Brunel bemiddelt specialisten voor uiteenlopende korte en langere opdrachten, specialistische en multidisciplinaire projecten door middel van projectsourcing in de business lines Engineering, ICT en Life Sciences.

Brunel België bedient de Belgische markt vanuit 3 kantoren: het hoofdkantoor Mechelen en satelliet kantoren Gent en Genk. Brunel vertrekt vanuit de specifieke wensen en noden van haar klanten en biedt oplossingen op maat in diverse disciplines. De organisatie in België wordt vertegenwoordigd door ruim 300 consultants op locatie, die ondersteund worden door een team van ruim 40 stafmedewerkers.

De IT-afdelingen van bedrijven en overheden zijn voortdurend in beweging, wat vraagt om flexibiliteit van mensen die volledig up-to-date zijn binnen hun kennisgebied. Haar IT-specialisten staan voor resultaatgerichte oplossingen, betrokkenheid en toekomstvisie. Brunel biedt daarnaast brede C-dienstverlening in de vorm van Training & Advies en Projectrealisatie. Zowel op strategisch, organisatorisch als op uitvoerend niveau. Brunel richt zich daarbij op de IT-organisatie, infrastructuren en applicatieontwikkeling. De dienstverlening strekt zich uit van advies en auditing tot implementatie en beheer.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : System Engineer / Administrator Linux VMware Windows Citrix Windows Server