N° Référence: CRP29522 AGO
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Brunel - Wereldse Web Developer

Réf.: CRP29522 AGO

Vind jij de User experience ook zo belangrijk? Wil jij het als jouw topprioriteit maken om de User experience uit te bouwen tot een geweldige ervaring? Lees dan snel verder!

 

 

Taken 

  • Je zorgt ervoor dat websites en applicaties werken! Dit ga je doen door je te verdiepen in de wereld van JavaScript frameworks, HTML, CSS en zoveel meer. Dat is niet evident, wij vinden dat werelds!
  • Maar niet alleen dat doe je. Die websites en apps moeten eerste ontworpen en ontwikkeld worden.
  • Hierna moet je deze nog verder onderhouden en doe je non-stop onderzoek naar nieuwe technologieën en trends om te blijven vernieuwen, want stilstaan is achteruitgaan in de wereld van het Web! 

 

Profiel

  • Iemand spontaan! Niet te veel nadenken, gewoon doen! Je bent de spontaniteit zelve! Je motto is niet te veel nadenken en gewoon doen. Dit zorgt voor spontaniteit in je ontwerpen.
  • Een technisch wonder! Je kent alles van de JavaScript frameworks, bent mee met de laatste versie van CSS en weet dat PHP en Drupal de nieuwste trends zijn binnen Web Development.
  • Iemand creatief! Een kleur erbij, een strak imago, minder tekst, meer afbeeldingen,...
  • Je weet je perfect in te leven in de wensen van de klant en weet deze waar te maken op beeld.
  • Iemand die graag helpt! Je houdt ervan om samen met je collega's van het team te sparren over de ontwikkelingen en de testen van de verschillende functionaliteiten.

 

Aanbod

 

We zien het als onze missie om jou van een aantrekkelijke carrière te voorzien en jouw vakmanschap te delen met onze klanten waar je uitdagende projecten krijgt voorgeschoteld. In ruil voor je vakmanschap krijg je een uitgebreid loonspakket (salaris, aangevuld met 12 extra ADV-vakantiedagen eindejaarspremie, maaltijdcheques, ecocheques, hospitalisatie- en groepsverzekering en meer). Daarnaast houden we rekening met je woonplaats, zodat je een goede werk- privé balans kan behouden. Waarom nog langer wachten en niet meteen solliciteren?

Description société

Brunel bemiddelt specialisten voor uiteenlopende korte en langere opdrachten, specialistische en multidisciplinaire projecten door middel van projectsourcing in de business lines Engineering, ICT en Life Sciences.

Brunel België bedient de Belgische markt vanuit 3 kantoren: het hoofdkantoor Mechelen en satelliet kantoren Gent en Genk. Brunel vertrekt vanuit de specifieke wensen en noden van haar klanten en biedt oplossingen op maat in diverse disciplines. De organisatie in België wordt vertegenwoordigd door ruim 300 consultants op locatie, die ondersteund worden door een team van ruim 40 stafmedewerkers.

De IT-afdelingen van bedrijven en overheden zijn voortdurend in beweging, wat vraagt om flexibiliteit van mensen die volledig up-to-date zijn binnen hun kennisgebied. Haar IT-specialisten staan voor resultaatgerichte oplossingen, betrokkenheid en toekomstvisie. Brunel biedt daarnaast brede C-dienstverlening in de vorm van Training & Advies en Projectrealisatie. Zowel op strategisch, organisatorisch als op uitvoerend niveau. Brunel richt zich daarbij op de IT-organisatie, infrastructuren en applicatieontwikkeling. De dienstverlening strekt zich uit van advies en auditing tot implementatie en beheer.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires