Présentation société Voir les autres offres
   
 

Cegeka - .NET Academy - Young Graduate Program

Neem een vliegende start met de Cegeka .NET ACADEMY! Voor een 5 - tal young graduates stippelde Cegeka een 3 maanden durende academy uit om je op alle vlakken voor te bereiden naar uitdagende .NETprojecten!

 

Je zal via een intensieve training in onze .NET academy 3 maanden opgeleid worden tot .NET specialist. De opleiding bestaat uit een deel theorie, een theoretisch en concreet, praktisch project en het behalen van een Microsoft certificaat. Je leert werken met het Entity framework, web API, asp.NET MVC 4, SQL server. Je gaat dieper in op data modeling, Angular 2, object oriented programmeren, design patterns en de scrum methodologie. Om je voor te bereiden op je rol als consultant besteden we ook aandacht aan consulting best practices, presentatietechnieken en succes in het bedrijfsleven. 

 

Met je opgebouwde kennis en praktijkervaring kan je onmiddellijk aan de slag op verschillende projecten voor Cegeka klanten. 

 

Behaalde jij je Bachelor/Master diploma IT en zoek je een rol als consultant bij Cegeka? Doe je graag ervaring op via verschillende projecten en bedrijfsomgevingen? Combineer je dit graag met een vast contact met mooie voorwaarden bij de Cegeka groep ? Solliciteer snel via "solliciteer nu"

Description société

Cegeka is een toonaangevend Belgisch full-service ICT-bedrijf dat kwalitatieve oplossingen biedt aan haar klanten. We streven steeds naar een oplossing op maat, zeg maar de ideale match voor de klant om haar doelstellingen te bereiken. Ook bij uitbreidingen van ons team zoeken we naar deze match. Competenties en karakter zijn voor ons essentieel, naast ervaring en ambitie. Cegeka investeert voortdurend in Talent Management opdat elke medewerker zijn/haar potentieel kan realiseren.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Analyst Programmer Developer / Programmer ASP.NET VB.NET C# .NET
Mon compte Pas encore inscrit?