N° Référence: 6979
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Cegeka - Project Manager Microsoft Dynamics 365

Réf.: 6979

Ben jij een ervaren Project Manager met al heel wat succesvol afgeronde ERP trajecten op je track record? Zorg je ervoor dat de implementatie van jouw ERP projecten bij je klanten gerealiseerd worden binnen de afgesproken scope, budget en tijd?

 

Lees dan snel verder en kom ons team versterken. We zijn met meer dan 250 zeer gepassioneerde en gemotiveerde consultants die elke dag werken aan innovatieve projecten waarbij gebruik gemaakt wordt van verschillende technologieën uit de Microsoft Dynamics stack.

 

Naast het Microsoft Gold Partner statuut kregen we in 2020 al voor de 3e keer op rij het Inner Circle Label. Hiermee behoren we tot de wereldwijde top 1 procent van Microsoft Business Applications Partners.

En daar kan jij verder mee in evolueren!

 

 

Wat houdt de job in?

  • Als Project Manager ben je verantwoordelijk voor de implementatie van ERP projecten bij onze klanten.  Hierbij gaat het er in de eerste plaats om dat je de oplevering van het volledige project binnen de afgesproken scope, budget en tijd realiseert. Hierbij waak en rapporteer je over alle aspecten van het project zodat het voldoet aan de organisatorische vereisten, de methodologie en de kwaliteitsnormen.

    Jij bent de contactpersoon bij uitstek voor de klant. Je vertaalt de verwachtingen naar een projectplan met heldere doelstellingen die worden goedgekeurd door de stuurgroep. Je organiseert de project kick-off, en zorgt dat alle medewerkers en belanghebbenden worden geïnformeerd en gealigneerd zijn met het projectplan.

  • Tijdens de duur van het project motiveer en begeleid je de projectmedewerkers in de richting van de te behalen doelstellingen. Dit doe je aan de hand van regelmatige projectevaluaties en feedbackgesprekken. Je adviseert de klant tijdens het gehele ERP-implementatietraject en neemt het voortouw in interne en externe projectmeetings. Je identificeert en beheert projectrisico's, -knelpunten en -wijzigingen. Je actualiseert voortdurend het projectplan, zodat het ”up-to-date” blijft. Hierbij pas je consistent de projectmethodologie van Cegeka toe.
  • Binnen het project werk je intensief samen met de Solution architect, hij is (eind)verantwoordelijke voor de inhoudelijke oplossing voor de klant. Verder bestaat een projectteam uit één of meerdere business consultants, ontwikkelaars en business experts. Als projectmanager ben je betrokken bij diverse projecten waarbij de doorlooptijd en projectdruk kan variëren. Onze projecten lopen gemiddeld tussen de 9 en 15 maanden, van kick-off tot go live.

 

Wie zoeken we?

  • Je hebt minstens 5 jaar ervaring als Project Manager binnen de ERP-wereld. Kennis van Microsoft Dynamics 365 (AX) is een voordeel maar niet noodzakelijk. 
  • Beschikken over een hogere opleiding (Bachelor of Master) is een vereiste, aangevuld met relevante opleidingen of cursussen in project management.
  • Van de functionele en technische specificaties die spelen bij ERP-implementatietrajecten, heb jij een uitstekende kennis.
  • Door je vakkennis, sociale vaardigheden, flexibiliteit en engagement slaag je erin het vertrouwen van onze klanten te winnen.
  • Om je team aan te sturen beschik jij over uitstekende leidinggevende capaciteiten.
  • Gecertificeerd zijn in minstens ééns projectmethodiek zoals Prince2 of PMBOK is een must.
  • Binnen de resultaatsgerichte, no-nonsense aanpak van Cegeka voel jij je onmiddellijk thuis.
  • Je vaste werkplek is één van de Cegeka kantoren, als projectmanager zal je echter ook vaak op locatie bij de klant werken. 

 

Waarom meegroeien met Cegeka?

  • Cegeka is een sterk en solide groeibedrijf. We bieden een ruim aanbod aan projecten in de Benelux en dit alles met toepassing van de nieuwste technologieën.
  • Continuous Learning is key! Via ons Talent Management Programma zijn de opleidingsmogelijkheden legio.
  • Je wil samenwerken met een team van gedreven en talentvolle collega's die voluit gaan voor kwaliteit!
  • Bovenop een aantrekkelijk salaris dat overeenstemt met je ervaring, krijg je een premium bedrijfswagen, een hospitalisatie- en groepsverzekering, maaltijdcheques, een GSM-abonnement en een laptop. Daarnaast bieden we je flexibele werkuren aan, wat zorgt voor een aangename work/life balans.
  • Ons Flex Reward Plan stelt je in staat om zelf je verloningspakket samen te stellen.

 

Cegeka is een toonaangevend ICT bedrijf dat kwalitatieve oplossingen biedt aan zijn klanten. We streven steeds naar een oplossing op maat, zeg maar de ideale match voor de klant om zijn doelstellingen te bereiken. Ook bij uitbreidingen van ons team zoeken we naar deze match. Competenties en karakter zijn voor ons essentieel, naast ervaring en ambities. Cegeka investeert voortdurend in talent management opdat elke medewerker zijn potentieel kan realiseren.

Description société

Cegeka is een toonaangevend ICT bedrijf dat kwalitatieve oplossingen biedt aan zijn klanten. We streven steeds naar een oplossing op maat, zeg maar de ideale match voor de klant om zijn doelstellingen te bereiken. Ook bij uitbreidingen van ons team zoeken we naar deze match. Competenties en karakter zijn voor ons essentieel, naast ervaring en ambities. Cegeka investeert voortdurend in talent management opdat elke medewerker zijn potentieel kan realiseren.

?? Ontmoet Dynamics 365 bij Cegeka

Microsoft Gold Partner and Inner Circle label

+ 700 Dynamics Customers

+ 620 Dynamics Professionals in Europe

+ 273 Dynamics Professionals in Belgium

We have been working with Microsoft Dynamics for over 15 years

Lire la suite
Offres d'emploi similaires