Présentation société Voir les autres offres
   
 

Cegeka - Support Engineer

Voor een langdurig project bij onze klant zoeken we een allround support engineer die deel zal uitmaken van het team in Sint-Truiden (70%) en ook geregeld naar Brussel (Evere, 30% )  zal gaan.

 

Je komt terecht in een team van 3 personen met een open communicatie en aangename sfeer onder leiding van de teamleader. Naast de VIP support voor het managent te Brussel lever je ook algemene support van het bedrijf in Sint-Truiden. Je voorziet in support en troubleshooting voor Windows users, installatie van software pakketten, installatie van HP desktops, laptops, ipads,... Hiernaast zorg je voor de bekabeling en het onderhoud ervan, het beheer van de telefooncentrale via Omnivista en het vervangen/patchen van switches en netwerkpunten. Verder behoort de configuratie van Cisco switches ook tot je takenpakket.

 

Voor deze functie van support engineer zijn we op zoek naar een kandidaat die naast een bachelor IT,  ervaring in een gelijkaardige functie kan voorleggen. Je bent service-minded en werkt zeer pro-actief. Je bent communicatief sterk en werkt oplossingsgericht. Kennis van Office 365 is een pluspunt.

 

  

Aanbod

 

We bieden een aantrekkelijk salaris dat overeenstemt met uw ervaring, premium bedrijfswagen, een hospitalisatie- en groepsverzekering, maaltijdcheques, een gsm-abonnement en een laptop. Ons Flex Income Plan stelt je in staat om zelf je verloningspakket samen te stellen. Als consultant via Cegeka krijg je de mogelijkheid om je continu bij te scholen en ervaring op te doen in verschillende projecten, afhankelijk van je eigen wensen en verwachtingen.

Description société

Over Cegeka - van dichtbij meemaken

Cegeka Groep is een onafhankelijke ICT-dienstverlener opgericht door André Knaepen in 1992. Cegeka heeft zijn hoofdkantoor in België en heeft vestigingen in o.a. België, Frankrijk, Nederland, Luxemburg, Polen en Roemenië. Van daar levert het diensten aan klanten in heel Europa: hybride clouddiensten, applicatiediensten en outsourcingdiensten.

Cegeka telt 3500 medewerkers. In 2015 realiseerde Cegeka Groep een omzet van € 370.000.000, een groei van 31% ten opzichte van 2014.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Mon compte Pas encore inscrit?