Présentation société Voir les autres offres
   
 

Chipsoft - IT Project Manager zorg-ICT

In een sector waarin de ontwikkelingen op het vlak van zorg-ICT in een stroomversnelling zitten, biedt Chipsoft als grote speler een ultramodern, ziekenhuisbreed en state-of-the-art Zis/Epd. Als gevolg van ons groeiende marktaandeel in België is Chipsoft op zoek naar een projectleider met ervaring binnen de zorg-ICT.

 

 

Jouw job

Als Project Manager sta je in voor het vlekkeloze verloop van implementatietrajecten bij onze klanten. Je vormt de schakel tussen onze software, het bedrijf en de klant. Samen met de projectleider van het ziekenhuis begeleid je de medewerkers van onze klant-ziekenhuizen door het uitgebreide implementatietraject van onze software en leid je deze trajecten in goede banen. Hierbij kan je terugvallen op een uitgebreide kennis over de markt en de ziekenhuisprocessen en op voldoende ervaring met software-implementaties.

 

Jouw team

Jouw team bestaat uit ambitieuze collega's die elke dag vol verantwoordelijkheidszin en passie werken aan Hix (onze ICT-totaaloplossing voor de zorg). Je komt terecht in een aangename werksfeer binnen onze mooie en rustgevende locatie in Niel waar je uitkijkt op het bos. Er worden in het team regelmatig memorabele teamuitjes georganiseerd.

 

Jouw werkdag

Je wordt als projectleider ingezet in verscheidene implementatietrajecten, waarbij je steeds een goed overzicht behoudt in de voortgang van elk traject. De ene dag ben je op locatie bij een klant om de stuurgroep voor het nieuwe traject samen te stellen, de andere dag om na gezamenlijk overleg met de stuurgroep een go te geven voor de ingebruikname van de software. Tussendoor werk je op kantoor op maat gemaakte projectplanningen en personele capaciteitsplanningen uit, die je nadien aan je collega's van Implementatie en Support voorlegt.

 

Wat bied jij?

 • een bachelor-of masterdiploma;
 • ervaring met het implementeren van software;
 • Prince II gecertificeerd;
 • klantgerichtheid en oplossingsgerichtheid;
 • communicatieve vaardigheden;
 • een analytisch denkvermogen;
 • geen 9 tot 5 mentaliteit.

 

Wat bieden wij?

 

Om het werken bij Chipsoft nóg aangenamer te maken, bieden wij

 • Aantrekkelijk loon
 • 12 Adv dagen (bij een 40-urige werkweek)
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder : maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en groepsverzekering
 • Uitgebreide interne en externe opleidingsmogelijkheden
 • Veel vrijheid in het uitvoeren van je werkzaamheden
 • Informele werksfeer met sociale activiteiten na werktijd

 

Sollicitatieprocedure

 

Je stuurt ons jouw CV en motivatiebrief (via de knop hieronder) waaruit blijkt dat jij perfect bij ons past. Wij nodigen je uit voor een gesprek, waarbij ook de teamleider van 'jouw' afdeling aanschuift. In dit gesprek gaan we in op de functie en onze organisatie. Uiteraard krijg jij alle ruimte om jouw vragen te stellen. Zijn we allebei enthousiast? Dan volgt een tweede gesprek op ons kantoor in Amsterdam met onze directeur. Na een wederom positief bevinden van beide partijen ontvang je van ons op korte termijn een contractvoorstel. Uiteraard hopen wij je hierna als nieuwe collega te mogen verwelkomen!

Description société

ChipSoft is een sterk groeiend bedrijf met een duidelijke ambitie: samen met zorgorganisaties naar betere zorg. Met HiX voorzien wij instellingen van de meest innovatieve en veilige software, die zorgverleners ondersteunt om op het juiste moment de juiste zorg te leveren. Een team van meer dan 600 medewerkers staat hiervoor in, waarvan een groot deel werkzaam is in de hoofdzetel te Amsterdam. Vanuit onze vestiging in Niel (tussen Brussel en Antwerpen) voorzien wij onze Belgische klanten al jarenlang van topsolutions en bijhorende service. Als total solution provider ontwikkelen wij bovendien al onze oplossingen zelf, op basis van de nieuwste technieken.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Project Manager Project Coordinator Program Manager
Mon compte Pas encore inscrit?