Présentation société Voir les autres offres
   
 

ChipSoft - Sales - Product Specialist Zorg-ICT

In een sector waarin de ontwikkelingen op het vlak van zorg-ICT in stroomversnelling zitten, biedt ChipSoft een ultramodern en ziekenhuisbreed geïntegreerd elektronisch patiëntendossier. Dankzij ons groeiende marktaandeel in België is ChipSoft op zoek naar nieuwe collega's.

 

 

Jouw job

Als Product Specialist Zorg-ICT ben je dé inhoudelijke specialist wat betreft HiX, onze ICT-totaaloplossing voor de zorg.Je kent alle ins en outs van het systeem, waarbij je expertise ingezet wordt afhankelijk van jouw persoonlijke ambities en vaardigheden. Denk aan specialisaties als medicatie, dossiervoering of mHealth. Aan de hand van casussen geef je presentaties aan onder andere directieleden, hoofden ICT en verpleegkundigen. Daarnaast beantwoord je vragen voor aanbestedingen en demonstreer je HiX op beurzen en seminars. Op regelmatige basis werk je in Amsterdam voor overleg met je Nederlandse collega's.

 

Jouw team

Ons huidige team bestaat uit Belgische en Nederlandse collega's die voornamelijk werkzaam zijn geweest in de zorgsector.Jouw toekomstige collega's hebben bijvoorbeeld ervaring als (intensieve) verpleegkundige, paramedicus en specialist cardioloog. Samen vormen jullie een jong en gedreven team dat ook buiten de kantooruren regelmatig voor een drankje afspreekt.

 

Jouw werkweek

Je begint de week met het nauwkeurig inrichten van een casus, aangeleverd door een potentieel klant-ziekenhuis. Eind deze week zal je deze namelijk moeten presenteren zodat men een goed beeld krijgt van onze software. Hierbij doorloop je tezamen met je collega het volledige zorgtraject van een fictieve patiënt.

Je kijkt streng toe op de samenhang van jouw verhaal én op de overeenstemming ervan met de huidige en gangbare zorgprocessen. Daarnaast heb je volgende week een deadline voor een andere aanbesteding. Hiervoor moet je nog een veertigtal inhoudelijke vragen over de software beantwoorden. Op sommige vragen weet je meteen het antwoord, op andere vraag je dan weer je collega-consultants en -ontwikkelaars om hulp. Ook plan je nog een generale repetitie in voor de door jou ingerichte casus. Nadien pas je nog de laatste zaken aan vanuit de feedback die je van je collega's hebt gekregen. Nu ben je helemaal klaar om een mooie presentatie te geven in het ziekenhuis. Na deze presentatie volgt er nog een vragenronde vanuit de directie, IT-afdeling en zorgverleners van het ziekenhuis, en dankzij jouw goede voorbereiding kun je al deze vragen probleemloos beantwoorden.  

 

Wat bied jij?

 • Minimaal afgeronde bachelor, met voorkeur in een medische richting
 • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en vindt het leuk om presentaties voor grote groepen te geven
 • Je bent kritisch van aard en werkt zeer nauwkeurig
 • Je vindt snel je weg binnen nieuwe softwarepakketten, concepten en werkwijzen
 • Je bent klantgericht
 • Je bent een teamspeler
 • Werkervaring binnen de zorg is een pluspunt

 

Wat bieden wij?

 

Om het werken bij ChipSoft nóg aangenamer te maken, bieden wij:

 • Aantrekkelijk loon
 •  12 ADV dagen (bij een 40-urige werkweek)
 •  Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder : maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en groepsverzekering
 •  Uitgebreide interne en externe opleidingsmogelijkheden
 •  Veel vrijheid in het uitvoeren van je werkzaamheden
 •  Informele werksfeer met sociale activiteiten na werktijd

 

Sollicitatieprocedure

Je stuurt ons jouw cv en motivatiebrief (via de knop hieronder) waaruit blijkt dat jij perfect bij ons past. Wij nodigen je uit voor een gesprek, waarbij ook de teamleider van 'jouw' afdeling aanschuift. In dit gesprek gaan we in op de functie en onze organisatie. Uiteraard krijg jij alle ruimte om jouw vragen te stellen. Zijn we allebei enthousiast? Dan volgt een tweede gesprek op ons kantoor in Amsterdam, waarbij je mogelijk een presentatie geeft of een assessment uitvoert. Na een wederom positief bevinden van beide partijen ontvang je van ons op korte termijn een contractvoorstel. Uiteraard hopen wij je hierna als nieuwe collega te mogen verwelkomen!

Description société

ChipSoft is een sterk groeiend bedrijf met een duidelijke ambitie: samen met zorgorganisaties naar betere zorg. Met HiX voorzien wij instellingen van de meest innovatieve en veilige software, die zorgverleners ondersteunt om op het juiste moment de juiste zorg te leveren. Een team van meer dan 600 medewerkers staat hiervoor in, waarvan een groot deel werkzaam is in de hoofdzetel te Amsterdam. Vanuit onze vestiging in Niel (tussen Brussel en Antwerpen) voorzien wij onze Belgische klanten al jarenlang van topsolutions en bijhorende service. Als total solution provider ontwikkelen wij bovendien al onze oplossingen zelf, op basis van de nieuwste technieken.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Release & Product Manager Pre-Sales / Sales
Mon compte Pas encore inscrit?