N° Référence: 25829-3DD4
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Colruyt Group - Senior IT Project Manager

Réf.: 25829-3DD4

Functie

 

IT is cruciaal binnen Colruyt Group en er lopen dan ook continu boeiende projecten voor onze winkelformules (Colruyt Laagste Prijzen, DATS 24, OKay, Bio-Planet ...) en centrale diensten (aankoop, finance, HR ...). Jij brengt onze grotere projecten tot een goed einde. Veel verantwoordelijkheid en impact!

 

Een waterstoftank voor particulieren, state-of-the-art vertical farming, de productie van onze eigen groene stroom ... Colruyt Group kijkt steeds vooruit met een innovatieve, nieuwsgierige mindset.

 

Dat merk jij in ons IT-domein ook snel, want je neemt een trekkersrol op in projecten. Dat kan gaan over de uitwerking van een digitaal bestelplatform, het opzetten van e-invoicing met leveranciers, het uniformeren van de prijsbepalingen met de juiste IT-oplossing ...

 

Je werkt 9 maanden tot 2 jaar aan een project, met een projectteam van 10 tot 20+ personen (onder andere functionele analisten, softwareontwikkelaars, business process engineers, key-users ...). Daarbij gebruiken we methodieken als PMBOK. Als projectmanager ben jij de eindverantwoordelijke van je project. Je zorgt ervoor dat je project gerealiseerd en opgeleverd wordt binnen de afgesproken tijd en dito budget. Aangezien het gaat om sleutelprojecten van 1 tot ongeveer 8 miljoen euro, sta je ook in voor een degelijke risicoanalyse en anticipeer je op problemen.

 

Je werkt in ons hoofdkantoor in Halle, af en toe aan de slag gaan in een van onze satellietlocaties (Deinze, Mechelen, Haasrode, ...) is mogelijk. Daarnaast kan het gebeuren dat je interne klanten ter plaatse bezoekt.

 

 

Profiel

  • Kennis en ervaring - Als senior projectmanager heb je een 10-tal jaar relevante projectmanagement ervaring alsook aantoonbare kennis van projectmethodieken zoals PMBOK, Agile of Prince 2.
  • Organisatie en planning - Een complexe organisatie schrikt jou niet af. Je creëert een duidelijke structuur en planning om je team optimaal aan te sturen en het project te realiseren.
  • Ondernemerschap en enthousiasme - Je bent gedreven en dynamisch. Je weet mensen te mobiliseren waardoor je projecten tot een goed einde brengt. Je kan je inleven in de wereld van de eindgebruiker en je team.
  • Analytisch inzicht - Je kan strategisch denken, bent oplossingsgericht, en hebt aandacht voor eenvoud en efficiëntie in processen.
  • Talenkennis - Je communiceert vlot in het Nederlands en Engels.

 

Wij bieden

  • Verantwoordelijkheid - Als projectmanager heb je een boeiende en uitdagende job met veel afwisseling en verantwoordelijkheid. Bovendien krijg je de kans om strategisch mee te denken bij een sterke nationale retailer.
  • Stabiliteit - Zowel onze IT-afdeling als Colruyt Group zelf zijn in volle groei. We bieden je meteen een vast contract van onbepaalde duur in een stabiel bedrijf.
  • Uitdaging - Je werkt samen met specialisten uit uiteenlopende vakgebieden. Door onze focus op innovatie zijn er telkens nieuwe projecten waar jij verantwoordelijkheid in kan opnemen.
  • Groeikansen - Ook jij kan bij Colruyt Group kiezen uit een groot aanbod opleidingen. Zo kan je jezelf verder ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak.
  • Aantrekkelijk loonpakket - Boven op een aantrekkelijk loon krijg je extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, maaltijdcheques en winstdeelname.

Description société

Ben je gebeten door IT? Dan ben je bij Colruyt Group, een beursgenoteerde familie van bedrijven en grootste IT-bedrijf van België, aan het juiste adres. Je staat aan de wieg van nieuwe digitale ontwikkelingen en ontwikkelt ook optimaal je talenten dankzij de stimulerende werkomgeving en een uitgebreid opleidingsaanbod. Variatie, verantwoordelijkheid en ruimte voor initiatief? Gegarandeerd!

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Project Manager / Coordinator Management Frameworks Waterfall Agile