N° Référence: 27557-2M9C
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Colruyt Group - Team Manager IT

Réf.: 27557-2M9C

Functie

 

Een vlot werkende IT-omgeving is cruciaal voor Colruyt Group en wordt opgenomen in onze IT-afdeling. Jij leidt het team dat zich wijdt aan alle IT in de directe werkomgeving. Een boeiende job met een duidelijk resultaat!

Je wordt team manager van een 20-tal interne en externe werknemers. Je team realiseert projecten binnen, voor én samen met de verschillende merken en domeinen van Colruyt Group.

 

Als leidinggevende zorg je ook voor de organisatie en werking van je team. Je bent verantwoordelijk voor de ondersteuning en begeleiding van je medewerkers en stimuleert hun groei, op technisch en inhoudelijk vlak maar ook op persoonlijk vlak. Je zorgt voor een optimale samenstelling van het team en evalueert je medewerkers. Je bewaakt de resultaten van je team en zorgt dat die bijdragen aan de doelstellingen van Colruyt Group.

 

Daarnaast bouw je een duurzame relatie op met je interne partners. Zo kan je je medewerkers beter begeleiden in hun aanpak en hou je ook de vinger aan de pols over de IT-noden en -opportuniteiten die binnen Colruyt Group leven.

Je slaat de handen ook in elkaar met je afdelingschef en de andere team manager voor operationele en strategische projecten die jullie afdeling verder doen ontwikkelen.

 

 

Profiel

 • Ervaring - Je hebt al enkele jaren ervaring als leidinggevende. Je oriënteert je sterk naar people management, hebt hierin een of meer trainingen gevolgd en ze op de werkvloer toegepast. Affiniteit met de wereld van IT is zeker een meerwaarde.
 • People manager - Je streeft naar een hecht, vlot draaiend team en weet hoe je dat doel bereikt. Je stelt mensen gerust met een duidelijk plan van aanpak en schept zo een stabiel, begeleidend kader. Je creëert ook een vertrouwensband met je team. Je hebt een sterk empathisch vermogen, en hanteert een open communicatie naar je team.
 • Klantgerichtheid - Je hebt sterke, diplomatische communicatieskills. Je kan klanten overtuigen van een alternatieve oplossing.
 • Netwerken - Je bouwt een sterk partnernetwerk uit en creëert een goede samenwerking met je klanten.
 • Talenkennis - Je spreekt goed Nederlands en Engels, zodat je - zeker in een IT-omgeving- met al je medewerkers, partners en stakeholders vlot kan communiceren. Kennis van het Frans is een pluspunt, maar geen must.

 

Wij bieden

 • Een unieke opportuniteit - Je krijgt de kans om een team te stroomlijnen en mensen te zien groeien in hun job en als persoon.
 • No-nonsense cultuur - Bij Colruyt Group communiceren we open, eerlijk en respectvol met elkaar. Wees gewoon jezelf bij ons.
 • Impact en verantwoordelijkheid - Je hebt een verantwoordelijke functie met veel autonomie en ruimte voor eigen initiatief. Je ziet ook snel resultaat van je inspanningen.
 • Persoonlijke ontwikkeling - Bij Colruyt Group krijg je continu de kans om je professionele grenzen te verleggen. Je volgt doorgedreven opleidingen volgens jouw niveau en interesses.
 • Samenwerking - Naast het aansturen van je eigen team, werk je samen met veel ervaren team managers die je graag verder helpen. Je hebt dus een breed netwerk en werkt met veel mensen samen die een andere expertise en/of persoonlijkheid hebben dan jij.
 • Aantrekkelijk loonpakket - Boven op een aantrekkelijk loon krijg je extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, maaltijdcheques en winstdeelname.

Description société

Ben je gebeten door IT? Dan ben je bij Colruyt Group, een beursgenoteerde familie van bedrijven en grootste IT-bedrijf van België, aan het juiste adres. Je staat aan de wieg van nieuwe digitale ontwikkelingen en ontwikkelt ook optimaal je talenten dankzij de stimulerende werkomgeving en een uitgebreid opleidingsaanbod. Variatie, verantwoordelijkheid en ruimte voor initiatief? Gegarandeerd!

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Project Manager / Coordinator Team Leader