N° Référence: 1927
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Compusearch - Junior Support Ontwikkelaar

Réf.: 1927
Compusearch vindt de perfecte job voor u.
Compusearch is een succesvol direct search kantoor gespecialiseerd in ICT, Sales, HR en Executive Search.
 • Compusearch: ICT
 • Salessearch: Sales en Marketing
 • HRsearch: Human Resources
 • Execusearch: Senior Management
Ons doel is de beste kandidaten in de markt te matchen met de beste werkgevers. We zijn aktief sinds 1996 en werken voor gerenomeerde grote bedrijven en Fortune 500 companies.
Dus als u een nieuwe wending wil geven aan uw carrière is Compusearch het best geplaatst om de juiste positie voor u te vinden.
Onze consultants zijn psychologen of ICT/Sales/HR professionals en experten in het domein waarin ze rekruteren. Ze hebben meer dan 5 jaar ervaring in ICT/Sales/HR rekrutering. Ze zijn verantwoordelijk voor het hele proces van A tot Z. Dus van het initiële contact met de klant, de functieanalyse, het opstellen van de functieomschrijving en het search proces om de ideale kandidaat te vinden. Dit garandeert u een job die op alle niveaus bij u past, technisch, bedrijfscultuur, persoonlijkheid... Deze consultants doen ook de follow up, eens u gestart bent in uw nieuwe baan bij onze klanten.
Meer informatie over
Compusearch kan u vinden op onze site www.compusearch.be.

Junior Support Ontwikkelaar (ref. 1927)

Werkgever

Onze klant is een modern, innovatief bedrijf dat een software platform ontwikkelt voor de marketing sector. Deze software wordt zowel direct verkocht als ook als een service (SaaS) aangeboden. Het is een internationaal bedrijf met 450-500 werknemers wereldwijd (ongeveer 200 in België). Het is van oorsprong een Belgisch bedrijf met in België een kantoor nabij Brussel en één in Limburg. Verder hebben ze kantoren in verschillende landen (o.a. Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië, UK, USA en Australië).

Het is een snel groeiend, zeer gezond bedrijf dat een marktleider is in zijn segment.

 

Functie beschrijving

Als support ontwikkelaar speel je een belangrijke rol in de ondersteuning van de marketing software. Je bent onderdeel van het support team en analyseert, ontwikkelt en implementeert de oplossingen voor de core producten. Je bent verantwoordelijk voor de derdelijns ondersteuning in nauwe samenwerking met het ontwikkel team.

Het support team is een hechte groep, gedistribueerd over 7 landen en twee continenten. Zij lossen de problemen voor de klanten op in deze snelle, hoogtechnologische omgeving. De functie is een startfunctie binnen het bedrijf met een reële kans tot doorstroming (b.v. naar ontwikkeling) in 1-2 jaar.

Standplaats is het Benelux hoofdkantoor in Limburg, maar je ondersteuning is wereldwijd. Reizen behoren in principe NIET tot de vereisten.

 

Functie eisen

 • Bachelor IT (bij voorkeur software ontwikkeling)
 • Een technische mindset met een drive voor software ontwikkeling
 • Gericht op kwaliteit en aandacht voor detail
 • Leergierig in een constant evoluerende omgeving
 • Goede communicatie skills en klantgericht
 • Goed in Engels met Nederlands als moedertaal (eventueel is Frans als moedertaal ook mogelijk)

Technische eisen

 • Ervaring met .NET en C#
 • Ervaring met relationele databases en SQL
 • Ervaring met C++ is een bonus
 • Ervaring met HTML, CSS, Javascript en Angular zijn een bonus
 • Ervaring met SaaS en/of Cloud services is een bonus

 

Aanbod

Je komt terecht in een jong team binnen een hoogtechnologische omgeving met een no-nonsense mentaliteit. Natuurlijk krijg je training en opleiding op maat van je behoefte en technisch niveau (o.a. LinkedIn Learning). Je krijgt verantwoordelijkheid en hebt alle kansen om door te groeien. Onze klant benadrukt dat deze functie een opportuniteit is om de start van een carrière te maken binnen het bedrijf en dat er verwacht wordt dat je binnen een relatief korte termijn zal doorgroeien naar een zwaardere functie binnen het bedrijf.

Naast een goed salaris ontvang je vele extralegale voordelen waaronder een wagen, een netto onkostenvergoeding, etc.


Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Developer / Programmer C# SQL .NET
Mon compte Pas encore inscrit?