N° Référence: 1741
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Compusearch - Software Engineer C++

Réf.: 1741
Compusearch vindt de perfecte job voor u.
Compusearch is een succesvol direct search kantoor gespecialiseerd in ICT, Sales, HR en Executive Search.
 • Compusearch: ICT
 • Salessearch: Sales en Marketing
 • HRsearch: Human Resources
 • Execusearch: Senior Management
Ons doel is de beste kandidaten in de markt te matchen met de beste werkgevers. We zijn aktief sinds 1996 en werken voor gerenomeerde grote bedrijven en Fortune 500 companies.
Dus als u een nieuwe wending wil geven aan uw carrière is Compusearch het best geplaatst om de juiste positie voor u te vinden.
Onze consultants zijn psychologen of ICT/Sales/HR professionals en experten in het domein waarin ze rekruteren. Ze hebben meer dan 5 jaar ervaring in ICT/Sales/HR rekrutering. Ze zijn verantwoordelijk voor het hele proces van A tot Z. Dus van het initiële contact met de klant, de functieanalyse, het opstellen van de functieomschrijving en het search proces om de ideale kandidaat te vinden. Dit garandeert u een job die op alle niveaus bij u past, technisch, bedrijfscultuur, persoonlijkheid... Deze consultants doen ook de follow up, eens u gestart bent in uw nieuwe baan bij onze klanten.
Meer informatie over
Compusearch kan u vinden op onze site www.compusearch.be.

Compusearch - Software Engineer C++ (ref. 1741)

Werkgever

 

Vito (Vlaamse Instelling voor Technologisch Onderzoek) is een toonaangevende Europese onafhankelijke onderzoeksorganisatie op het gebied van cleantech en duurzame ontwikkeling.

Vito levert intelligente en kwalitatief hoogwaardige oplossingen die een concurrentievoordeel kunnen betekenen voor grote en kleine bedrijven. Het biedt objectief onderzoek, studies en adviezen op basis waarvan de industrie en de overheid hun toekomstig beleid kunnen bepalen. Vito telt zowat 750 medewerkers die mee vorm geven aan internationale projecten over de ganse wereld. Vito's hoofdkantoor is gevestigd in Mol, België en Vito heeft een dochteronderneming in China. Het totale omzetcijfer van Vito in 2014 bedroeg 140 miljoen euro.

Vito's expertisedomeinen

Klimaatverandering, voedselzekerheid, grondstoffenschaarste, duurzame energievoorziening, vergrijzing ... Vito's onderzoeksagenda richt haar pijlen op de grote maatschappelijke uitdagingen van vandaag.

 

 

Functie

 • De unit Gezondheid van Vito maakt gebruik van een breed scala van medische technologieën voor het verzamelen van gezondheidsgegevens zoals vital signs, activiteitspatronen, fysiologische parameters...
 • Gegevens worden geanalyseerd en geïnterpreteerd voor een betere gezondheid- en ziektemonitoring op het gebied van precisie geneeskunde. In sommige toepassingen spelen beeldanalyse en computer vision een centrale rol bij de opsporing en de interpretatie van gezondheidsparameters.
 • Ter versterking van het team is de eenheid op zoek naar een IT-professional voor de ontwikkeling van analysesoftware, algoritmen voor beeldanalyse en geautomatiseerde oplossingen voor gegevensverwerking om toe te passen in onderzoeks- en commerciële, klantgerichte omgevingen.
 • Samen met het team, trek en voer je de ontwikkeling van software voor retinale beeldanalyse uit.
 • Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van de vereisten van de eindgebruiker, het aanpassen van de applicatie-architectuur en de analyse workflow, en het ontwikkelen van verbeteringen en nieuwe functies om aan deze vereisten te voldoen.
 • Je breidt je kennis actief uit met betrekking tot de ontwikkeling van applicaties en beeldanalyse. Je brengt deze kennis in de praktijk door state-of-the-art frameworks, technologieën en technieken toe te passen.
 • Samen met het team, ontwikkel je prototypes voor andere toepassingen van preklinisch en klinisch onderzoek.
 • Je bent verantwoordelijk, samen met je collega's, voor het spotten en het aannemen van relevante nieuwe technologieën in applicatie-ontwikkeling en data science. Deze zullen worden ingezet in onderzoeksprojecten met de mogelijkheid om de vertaalslag te maken naar een operationele omgeving met waardetoevoegende diensten.
 • Je voert technische taken uit. In de toekomst kan je verantwoordelijkheden verkrijgen in projectmanagement en ondersteuning leveren aan business development.
 • Samen met het team, ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de verdere ontwikkeling van bestaande softwareproducten en diensten.
 • Je werkt op onderzoeksprojecten in een internationale omgeving met klanten zoals de Europese Commissie, nationale en regionale overheden en een breed scala van industriële partners.

 

Ervaring

 • Je hebt een Bachelor of Masterdiploma in de informatica, computerwetenschappen of een soortgelijk domein.
 • Je hebt ervaring in de ontwikkeling van softwareapplicaties, bij voorkeur gebruikmakend van C++ en QT.
 • Je hebt ervaring in beeldanalyse en computer vision en hebt geen probleem met het begrijpen en uitvoeren van state-of-the-art technieken en algoritmes in deze domeinen.
 • Je bent vertrouwd met data science tools zoals Python, R en MATLAB, en het ecosysteem errond. Je staat open voor het verkennen, experimenteren en implementeren van software en services die hierop gebaseerd zijn.
 • Je hebt een grote interesse om betrokken te zijn bij gezondheidsprojecten en in het verwerven van basiskennis in het domein van de volksgezondheid waarin je werkt.
 • Je staat open voor het delen van je expertise in diverse projecten binnen de Vito unit Gezondheid.
 • Ervaring met databasebeheer, data engineering en moderne data technologieën is zeker een pluspunt.

 

Aanbod

 

Een competitief salaris

Verschillende extralegale voordelen waaronder vergoedingen, verzekeringen, bonus, een moduleerbaar pakket vakantiedagen

Flexibiliteit in werkuren en werkplaats

Innovatie is onze troef, we geven onze medewerkers de kansen om zich bij te scholen en bij te blijven binnen hun vakgebied, meer nog; we verwachten dit.

De mogelijkheid om deel uit te maken van een internationaal belangrijke speler, gekend voor zijn vooruitstrevend technologisch onderzoek en wetenschappelijke consultancy

De kans om actief bij  te dragen aan lokale, nationale en mondiale duurzame ontwikkelingen


Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Analyst Programmer Developer / Programmer C / C++
Mon compte Pas encore inscrit?