Présentation société Voir les autres offres
   
 

Connect People - Developer Oracle

Rol

  • Als Analist Ontwikkelaar zal je mee verantwoordelijk zijn voor het creëren en onderhouden van ons huidige applicatie-landschap rond een Oracle architectuur, waarbij Forms, Reports, PL/SQL en Apex de standaardtools zijn en dit alles, met respect voor de bestaande governance- en kwaliteits-standaarden.
  • De geschikte kandidaat zal hierin passen, maar zal ook samen in team meewerken aan een vernieuwde streefarchitectuur.
  • Als teamlid zal je de kans krijgen om op termijn door te groeien naar een leidende rol bij de verdeling van de auteursrechten-programma's.
  • Je zal mee instaan voor de uitbouw van een optimale integratie van ontwikkeling in een Enterprise Architectuur (CMS, workflow management, document management, ..)
  • Je uitgebreide functionele analyse expertise laat je toe om de impact van changes snel te analyseren en het management te ondersteunen in hun beslissingen.
  • Je bent in staat om klanten-aanvragen te begrijpen en een noden-analyse uit te voeren samen met de business analisten en de experten, om zo een juiste basis te leggen voor de verdere ontwikkeling.

 

Profiel

  • Als “expert” zoeken we een profiel die kan coachen, een team technisch kan sturen en zich kan inwerken in een specifiek domein om zo als productowner zijn management bij te staan bij impactanalyses, architectuuroefeningen en problem management.
  • Dit kunnen evengoed kandidaten zijn met een rijke ervaring in de IT-wereld, als meer Junior profielen die verder kunnen evolueren.
  • Daarnaast ben je meertalig (NL/FR/En), heb je een bachelor niveau of vergelijkbare ervaring en een gezonde basiskennis Oracle en Unix. Prince2 is geen onbekende voor jou en je kent de basisprincipes van UML.

Description société

Connect People is an IT Consultancy and General Recruitment company offering services to a wide range of sectors in Belgium and Luxembourg.

The company has been created by experts in IT and general recruitment and consultancy with more than 10 years experience in the most respected recruitment and consultancy companies.

By using the most advanced search methods available and thanks to our large IT network, Connect People helps candidates/consultant finding the right job or mission.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Analyst Programmer Developer / Programmer Forms / Reports Oracle PL/SQL
Mon compte Pas encore inscrit?