Présentation société Voir les autres offres
   
 

CTG - Bachelors ICT voor Opleidingstraject tot Software Tester

Je IT-diploma op zak en op zoek naar je eerste werkervaring? Dan ben jij de starter die wij zoeken!

 

Is Software Testing jou onbekend? Geen probleem! Wij organiseren een 4-weken durende interactieve opleiding waarin we je klaarstomen voor je eerste project in Gent of Brussel.

 

Onze opleiding bereidt je voor om als software tester aan de slag te gaan en jouw persoonlijke carrière coach ondersteunt je in je verdere groei.

 

Afhankelijk van je eigen ambities en competenties krijg je de kans om door te groeien tot Test Automator, Test Coördinator en Test Specialist.

 

 

Functieomschrijving

  • Na je opleiding start je als software tester bij een van onze klanten. Daar speel je een sleutelrol binnen het development proces en kom je in aanraking met de verschillende afdelingen binnen IT en de business.
  • Je vertaalt de functionele analyse naar een testplan en concrete testscenario's en voert software tests uit op Web, mobile en cloud applicaties.
  • Verder documenteer je de defects die je vindt in een Test Management tool (zoals Micro Focus ALM, Azure DevOps, Jira) en bespreek je deze met het development team.
  • Je hertest de oplossing die de developer aanreikt, daarna test je de impact van die oplossing op de software.

 

Profiel

  • Je hebt recent je Bachelor IT met succes afgerond, bent analytisch ingesteld, hebt oog voor details en werkt nauwgezet en gestructureerd? Dan heb je alvast het juiste profiel om een goede tester te kunnen worden.
  • Communiceer je vlot in het Engels en het Nederlands of het Frans, pas je je snel aan in een veranderende werkomgeving en is je dagelijks verplaatsen naar onze klanten in de regio's Gent en Brussel voor jou qua reistijd perfect doenbaar? Dan heb je ook nog eens voldoende consultancy-bloed door je aders stromen.
  • Je kan starten op 1 maart 2021, want dan beginnen wij eraan!

 

Wij bieden je

  • Een boeiende en uitdagende job binnen een bedrijf dat reeds jaren genomineerd is tot één van de "Beste Werkgevers België".
  • Een aantrekkelijk salarispakket inclusief bedrijfswagen, verzekeringspakket, maaltijd- en representatievergoeding en 34 vakantiedagen.
  • Een bedrijfscultuur gekenmerkt door een uitzonderlijke zorg voor onze medewerkers.

 

Enthousiast over onze vacature?

 

Bezorg ons vandaag nog je CV en motivatiebrief via onderstaande knop.

 

Je krijgt van ons binnen de week feedback over je kandidatuur.

Description société

CTG is een IT services & solutions organisatie, in Europa actief in België, Luxemburg en de UK.
Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van IT-oplossingen op vlak van Software Development, Software Testing, IT Service Management, Regulatory Compliance en Health Solutions. In onze projecten bieden we meetbare business voordelen aan klanten in uiteenlopende sectoren.

Wij zijn op zoek naar consultancytalent voor onze projecten in regio Brussel - Vlaams/Waals Brabant - Antwerpen en Oost-Vlaanderen. CTG staat garant voor een open bedrijfscultuur en een uitzonderlijke zorg voor onze medewerkers.

Wij zijn dan ook reeds jaren genomineerd tot één van de Beste Werkgevers van België.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Test / Validation Engineer HTML / HTML5 ERP PHP Modeling Languages Java / J2EE SQL UML